YoRuMSuZ
Biz işimize bakalım...
Bahsettiklerinizden bir çoğu yni versiyonda var.Bu programın önceki versiyonu bende var kullanıyorum programda bazı eksiklikler var yenisini indirmek istedim mesaj yazılması gerekiyormuş artık ne kadar yazabilirsem... Nayse gördüğüm eksiklikleri sıralayım;
1. Programda sağlık karnesi numarası yazılamıyor. (otomasyon sistemi karne numarası istiyor)
2. Personelin say 2000 sicil numarası yok (bu numara zaten 2007 den sonra tc kimlik numarası ile birletirilecek sanırım)
3. Yazıcıdan çıktı alırken a5 kağıdıyla almak istediğimizde kağıt boyutunu herseferinde yeniden tanımlamak gerekiyor bunun bir defa işaretleyince sürekli o ayarda kalması lazım.
4. İstatistik kayıtlarını pencereden silmek istediğimizde silmek için herhangi bir buton yok oysa yılbaşında kayıtlar 1 numaradan başlayacak bunu nasıl yapacağız. (eski kayıtların arşivlenmesi veya bir butonla tamamen hazfızadan silinmesi lazım)
A5 kağıdına baskı seçeneği şu an yok. Bir sonraki versiyona eklemeyi düşünüyorum.
İstatistik kayıtları üzerinde önceki versiyonda deneim yoktu. Son versiyonda istatistik bölümü geliştirilmiş ancak ücretsiz dağıtılan sürümde bu özellik kısıtlanmıştır.