Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
ayrıca yazdırma sırasında yazıcı seçemiyorum önceden istediğim yazıcıdan çıktı alabiyordum şimdi hemen yazdırıyor kağıdı yatay veya dikey değiştiremiyorum bilgilerinize
selam kardeş hasta sevk 2.3 indirdim teşekkürler herşey güzelde istatistik tutmuyor yardımcı olurmusunuz.teşekkürler (istatistik bölümü pasif durumda aktif olmuyor)
Mrb.ya KardeŞ Bu Hasta Sev 2.3 Programinda Bİr Hata Var Oada Hasta Yakininin Tc Sİ Yerİne Kendİsİ İbaresİnİn Gelmesİve Bİrde Şu İstatİstİk Tutula Bİlse Çok GÜzel Olurdu Dİye DÜŞÜnÜyorum.yİnede HerŞeye RaĞmen Elİne Vede YÜreĞİne SaĞlik KardeŞ.
istatistik tutma bölümünü lütfen ücretsiz verin be kardeşim olmazmı? 250 mesaja ulaşmak için bir sürü saçma mesaj yazılır tadı kaçar.genede emeğinesağlık program çok güzel.