P Papatya V.I.P V.I.P 6 Ekm 2018 #1,351 nazenin dediki: Nasıl bir histir o saç yolduruyor geçsin hemen huzur güzellik taşısın hislerin Genişletmek için tıklayın... İnşAllah Nazenin'im ahh bazı şeyler istemekle olmuyor, ben artık iyi dileklerde bulunmaktan bile yoruldum... Çünkü ne kadar istersen iste sanki olmuyor gibi.
nazenin dediki: Nasıl bir histir o saç yolduruyor geçsin hemen huzur güzellik taşısın hislerin Genişletmek için tıklayın... İnşAllah Nazenin'im ahh bazı şeyler istemekle olmuyor, ben artık iyi dileklerde bulunmaktan bile yoruldum... Çünkü ne kadar istersen iste sanki olmuyor gibi.
P Papatya V.I.P V.I.P 6 Ekm 2018 #1,352 Nerde benim o kırmızı deri ceketimle caka sattığım günler. Ne güzel günlerdi, ne güzel yakışırdı uzun saçlarımla öyle giyinmek, güvenli hissetmek kendine. Dağları devirebileceğini sanmak. Onu da öğrenicem, şunu da yapıcam, bunu da bilicem dediğim günler... Ben yaparım hallederim...ELDE VAR 0. SIFIR ULAN! SIFIR!ANNEM; DAĞLARIN ALTINDA KALDIM, UN UFAK ETTİ HAYAT BENİ... Bu günler de geçecek biliyorum, hem de yerini öyle güzel günler alacak ki... Allah'ın izniyle, inşALLAH...6EKİM2018!
Nerde benim o kırmızı deri ceketimle caka sattığım günler. Ne güzel günlerdi, ne güzel yakışırdı uzun saçlarımla öyle giyinmek, güvenli hissetmek kendine. Dağları devirebileceğini sanmak. Onu da öğrenicem, şunu da yapıcam, bunu da bilicem dediğim günler... Ben yaparım hallederim...ELDE VAR 0. SIFIR ULAN! SIFIR!ANNEM; DAĞLARIN ALTINDA KALDIM, UN UFAK ETTİ HAYAT BENİ... Bu günler de geçecek biliyorum, hem de yerini öyle güzel günler alacak ki... Allah'ın izniyle, inşALLAH...6EKİM2018!
dderya kOkOşŞ V.I.P 8 Ekm 2018 #1,353 yine aşırı yoğun ve sıkıcı bi okul günü...klasik pazartesi işte
P Papatya V.I.P V.I.P 10 Ekm 2018 #1,354 ... Bazen canına tak eder ya insanın öyle zamanlar yaşıyorum. ... Eskiye dönüş yaptım resmen verdiğim kiloların tamamını geri aldım nerdeyse. ... Çok zevkli bir olay bu.
... Bazen canına tak eder ya insanın öyle zamanlar yaşıyorum. ... Eskiye dönüş yaptım resmen verdiğim kiloların tamamını geri aldım nerdeyse. ... Çok zevkli bir olay bu.
P Papatya V.I.P V.I.P 13 Ekm 2018 #1,355 Boncuğummmm Allah rahmet eylesin...Çok güzel günler yaşattın bize, teşekkürler Allahım...Sözün bittiği yer...
Boncuğummmm Allah rahmet eylesin...Çok güzel günler yaşattın bize, teşekkürler Allahım...Sözün bittiği yer...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Ekm 2018 #1,356 9 Ekim 2018 bize geldin... 12 Ekim 2018 Melek oldun...
Enda Neylersin!!! V.I.P 22 Ekm 2018 #1,360 Allahım onlara karşı galip gelmeyi nasip eyle Galip geleceğim ,düşmanı alt edeceğim günlere