P Papatya V.I.P V.I.P 11 Ksm 2013 #45 11.11.2013 Kara günler geçiriyorum, rahmetini esirgeme rabbim.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Ksm 2013 #46 11/11/2013 benden sonra istifa etti benden önce gittiii nasıl olur ya..
P Papatya V.I.P V.I.P 12 Ksm 2013 #47 12 Kasım. Onun doğum günüydü bugün. Ama ben kutlamadım henüz. İzinli olduğum halde yanınada gitmedim. Belki de en güzelidir uzak olmak. Kendi içimde bildiğin "karmaşık" bir gündü. Hayırlısı.
12 Kasım. Onun doğum günüydü bugün. Ama ben kutlamadım henüz. İzinli olduğum halde yanınada gitmedim. Belki de en güzelidir uzak olmak. Kendi içimde bildiğin "karmaşık" bir gündü. Hayırlısı.
P Papatya V.I.P V.I.P 14 Ksm 2013 #49 14 Kasım. O eski halimden eser yok şimdi, Istırap içinde yorgunum şimdi. Tutun kollarımdan düşerim şimdi. Yalnızım dostlarım, yalnızım yalnız. Bu satırlar anlatır beni ancak.
14 Kasım. O eski halimden eser yok şimdi, Istırap içinde yorgunum şimdi. Tutun kollarımdan düşerim şimdi. Yalnızım dostlarım, yalnızım yalnız. Bu satırlar anlatır beni ancak.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 14 Ksm 2013 #50 14 Kasim 2013 Bugun beni buyuk borc altina alick bircok kagidi imzaladim hadi hayirlisi...