KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 30 Ksm 2013 #62 30/11/2013 Kendime bugün iki tane bülbül aldım..Artık onlar ölüm ayırana kadar benimleler..
P Papatya V.I.P V.I.P 4 Arl 2013 #63 Şu dakikadan itibaren kimseye gerçekten değer vermemem gerektiğini anladım. Ailem, cananım, fatmam bir de yeşil gözlüm olsun bana bi şey olmaz. Gerisi boş. Gerçekten BOŞ.
Şu dakikadan itibaren kimseye gerçekten değer vermemem gerektiğini anladım. Ailem, cananım, fatmam bir de yeşil gözlüm olsun bana bi şey olmaz. Gerisi boş. Gerçekten BOŞ.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Arl 2013 #65 Bugun issiz olarak gecirdigim 2. Gun.. Ve teknik personel sinavi..hic calismadim ama basarili olacagima eminim..
Bugun issiz olarak gecirdigim 2. Gun.. Ve teknik personel sinavi..hic calismadim ama basarili olacagima eminim..
Düş Özel Üye Özel üye 7 Arl 2013 #66 İnsanların kendilerine olduğundan daha fazla değer biçmesine anlam veremiyorum. Karşınızdakine göre her zaman bir ''HİÇ'' olursunuz.
İnsanların kendilerine olduğundan daha fazla değer biçmesine anlam veremiyorum. Karşınızdakine göre her zaman bir ''HİÇ'' olursunuz.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Arl 2013 #67 Yeni bir is... İlkokula yeni baslayan çocuk gibiyim..
İki nokta Üstat 15 Arl 2013 #69 6 tane mont aldım ilk defa bu yaşıma kadar..Hoşgeldiniz üstüme beni ısıtmaya.. Hoşgeldin pazar tatili..Hoşgeldin uykusuzluk..
6 tane mont aldım ilk defa bu yaşıma kadar..Hoşgeldiniz üstüme beni ısıtmaya.. Hoşgeldin pazar tatili..Hoşgeldin uykusuzluk..
P Papatya V.I.P V.I.P 16 Arl 2013 #70 Güzel geçmiş bir günün kötü bitmesi sanırım bu oluyor... ~ Kar en çok da; üşüyen evlere, üşüyen yüreklere, üşüyen çocuklara yağar. Mehmet Deveci
Güzel geçmiş bir günün kötü bitmesi sanırım bu oluyor... ~ Kar en çok da; üşüyen evlere, üşüyen yüreklere, üşüyen çocuklara yağar. Mehmet Deveci