-araz- EYVALLAH... V.I.P 21 Eyl 2012 #21 RUZG4R dediki: selam kırmızı oje kendine güvenen kadınların rengiymiş öyle mi ? Genişletmek için tıklayın... sen zaten her yere yazmasan olmuyo küstah şey
RUZG4R dediki: selam kırmızı oje kendine güvenen kadınların rengiymiş öyle mi ? Genişletmek için tıklayın... sen zaten her yere yazmasan olmuyo küstah şey
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 21 Eyl 2012 #22 -araz- dediki: sen zaten her yere yazmasan olmuyo küstah şey Genişletmek için tıklayın... @kirmizioje ye bir hoş geldin demeyeyim mi =BB demişken de duyduğum bir şeyin aslını sordum sormayayım mı Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
-araz- dediki: sen zaten her yere yazmasan olmuyo küstah şey Genişletmek için tıklayın... @kirmizioje ye bir hoş geldin demeyeyim mi =BB demişken de duyduğum bir şeyin aslını sordum sormayayım mı
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 21 Eyl 2012 #24 -araz- dediki: sor bari ben de sana bişey sordum çokbilmiş Genişletmek için tıklayın... bende yanıtladım bak profiline
-araz- dediki: sor bari ben de sana bişey sordum çokbilmiş Genişletmek için tıklayın... bende yanıtladım bak profiline
kirmizioje Üye 21 Eyl 2012 #25 RUZG4R dediki: @kirmizioje ye bir hoş geldin demeyeyim mi =BB demişken de duyduğum bir şeyin aslını sordum sormayayım mı Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum efenim. Evet ,benimde olduğu gibi bayanların öncelikle tercih ettiği bir renk. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
RUZG4R dediki: @kirmizioje ye bir hoş geldin demeyeyim mi =BB demişken de duyduğum bir şeyin aslını sordum sormayayım mı Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum efenim. Evet ,benimde olduğu gibi bayanların öncelikle tercih ettiği bir renk.