Hayırlı akşamlar....

Hoş geldin. Senin de kandilin mübarek olsun. Emin ol, sevgi ve saygının bol olduğu yerdesin. Saygı ve sevgi gösterildiği sürece... Keyifli forumlar.

Güzelce hoşgeldin yeşim gurbetci diye hitap etti sende gurbetçimisin öyleysen buradan sila özlemini giderirsin bir nebze umarım.Seninde Kandilin mubarek olsun keyifli ve paylaşımlı forumlar diliyorum.

Güzelce hoşgeldin yeşim gurbetci diye hitap etti sende gurbetçimisin öyleysen buradan sila özlemini giderirsin bir nebze umarım.Seninde Kandilin mubarek olsun keyifli ve paylaşımlı forumlar diliyorum.
Hoşbulduk canlar hoşbulduk:))) evet gurbetdeyim aslım karaman bulgaristan göçmeniyim 1930lu yıllarda TÜRKİYE ye göç etmiş ATALARIMIZ malum zulüm işkence her türlü ayıbı yapmış olan bulgarlar ne yapsınlar ki büyüklerimiz analarımız yavrularımız bacılarımız neyi varsa yerlerini ve yurtlarını bırakıp TÜRKİYE ye ATATÜRK ün döneminde göç etmişler:(

Forumumuzdaki bir video sizi buradaki hoş sohbete sıkı arkaşlıklara uzun süreli dostluklara çekmiş ne mutlu bize çerezforum ailesine bir kişiyi daha buyur edebildik ... Sizede hayırlı kandiller tekrar hoşgeldiniz
Hoşbulduk kardeş:) video yu seyretdim hemen üye oldum kendimce burası tarih kokan forum dedim:) inşaallah daim olur...

Geri