Forumunuza yeni katıldım ilgimi çekdi özellikle Ermenilerin yapmış oldukları katliamın videosunu izleyince kanım dondu, bu çalışmayı yapan arkadaşı tebrik ediyorum inşaallah forumda saygınlık ortamımız olur.... Hayırlı Kandiller...
Hangi video bilmiyorum ama forumumuzda kaliteli paylaşımlar var. İlginizi çekecek başka paylaşımlarda vardır
Hoşgeldiniz aramıza, doğru yerdesiniz
Sizede hayırlı kandiller dilerim
ALLAH RAZI OLSUN kardeş hoşbulduk doğru yerde olduğuma eminim Azerbaycanda Ermenilerin Yaptigi Katliamlar(Video) sunu izledim ((( kanım dondu çok üzüldüm ALLAHIN gazabına uğrasın lanet ermeniler....HEPİMİZ TÜRKÜZZZ...
Allah büyüktür, hiçbir mazlumun ahı yerde kalmaz derler.. Bu dünyada olmasa öteki tarafta, yaptıkları zulümün karşılığını göreceklerdir.. En doğrusu yaradana sığınıp, zalimleri yaradana havale etmek
Forumunuza yeni katıldım ilgimi çekdi özellikle Ermenilerin yapmış oldukları katliamın videosunu izleyince kanım dondu, bu çalışmayı yapan arkadaşı tebrik ediyorum inşaallah forumda saygınlık ortamımız olur.... Hayırlı Kandiller...
Forumumuzdaki bir video sizi buradaki hoş sohbete sıkı arkaşlıklara uzun süreli dostluklara çekmiş ne mutlu bize çerezforum ailesine bir kişiyi daha buyur edebildik ... Sizede hayırlı kandiller tekrar hoşgeldiniz