e-PaCk Forum Gururu 26 Tem 2009 #161 çünkü insanoğlu asiliği nimetten sayar. insan neden birilerinin damarına basmaktan zevk alır
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 26 Tem 2009 #162 iki çeşitleri var kimisi karşısındakini üzmeye yönelik yaapr diğer çeşidindekiydse bunun ters etki yapacagını düşnüür neden aileler her zaman kızım sana güveniyorumda dışardakilere güvenmiyorum der ?
iki çeşitleri var kimisi karşısındakini üzmeye yönelik yaapr diğer çeşidindekiydse bunun ters etki yapacagını düşnüür neden aileler her zaman kızım sana güveniyorumda dışardakilere güvenmiyorum der ?
kelebek -ütopik- V.I.P 30 Tem 2009 #163 çünkü sana güvenmiyorum dese olay çıkar Neden bazı insanlar ikiyüzlü davranmakta ısrar eder?
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 1 Ags 2009 #164 Bu onLArın büründüğü bir kişiLik oLmuştur aRtık. Neden FenerbahçelileR hep aSidiR
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 1 Ags 2009 #165 aman adı üstünde fenerbahçeli işte neden deprem, sel ya da bu tip olaylar başımıza hiç gelmiycekmiş gibi gelir?
aman adı üstünde fenerbahçeli işte neden deprem, sel ya da bu tip olaylar başımıza hiç gelmiycekmiş gibi gelir?
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 5 Ags 2009 #166 Her an onlarla yaşasak psikopata bağlarız Neden insanlar karşısındakine iyi bakınca söz söylemesine gerek kalmadan anlamak dururken ille de işi yokuşa sürerler?
Her an onlarla yaşasak psikopata bağlarız Neden insanlar karşısındakine iyi bakınca söz söylemesine gerek kalmadan anlamak dururken ille de işi yokuşa sürerler?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Ags 2009 #167 bilmiyorum.. neden herşey istediğimiz gibi olmaz?
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 5 Ags 2009 #168 belki de her istediğimiz olsa ne istediğimizin ve elde etmemizin bu kadar anlamı kalmıycak neden insan kalbinden geçmediği halde dilinden o şeyleri söyler ?
belki de her istediğimiz olsa ne istediğimizin ve elde etmemizin bu kadar anlamı kalmıycak neden insan kalbinden geçmediği halde dilinden o şeyleri söyler ?
Gizemli Cadi Forum Gururu 5 Ags 2009 #169 Çünkü dilin kemiği yoktur derler öfkeyle ne söyleyeyeceği belli olmaz.. İnsanlar neden neden ile başlayan soru sorarlar
Çünkü dilin kemiği yoktur derler öfkeyle ne söyleyeyeceği belli olmaz.. İnsanlar neden neden ile başlayan soru sorarlar
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 5 Ags 2009 #170 bahsettiğim öfkeyle ilgili değildi neyse bir böyle bir oyun olabiliri iki öğrenmesi gereken şeyler vardır merak ettiği neden mantı genelde sevilir?
bahsettiğim öfkeyle ilgili değildi neyse bir böyle bir oyun olabiliri iki öğrenmesi gereken şeyler vardır merak ettiği neden mantı genelde sevilir?