Gizemli Cadi Forum Gururu 5 Ags 2009 #171 Çünkü lezzetlidir...desem olur mu yeşüll abla.. Neden ağlamak insanın içini ferahlatır..
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 6 Ags 2009 #172 Bu da zor zamnalarımızda bize bahşedilen bir lütuf mudur nedir neden öğretmenlerin çoğu bir zamanlar öğrenci oldukalarını unutarak öğrencilere kötü davranırlar ?;P;P
Bu da zor zamnalarımızda bize bahşedilen bir lütuf mudur nedir neden öğretmenlerin çoğu bir zamanlar öğrenci oldukalarını unutarak öğrencilere kötü davranırlar ?;P;P
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 20 Ags 2009 #173 bişeyleri değiştirmeye ihtiyacım var.... şaşkınsın çünkü...?
afcn-- Üye 20 Ags 2009 #174 neden bildinn '' o '' aradıı karnım aç çünküü puahahha en kolay benimki herald ..
afcn-- Üye 20 Ags 2009 #176 biliriimm benn !! bagırmadımda senin için bagırdım olsun cunku sinirlendimm deeeeee ... durgunsunnn ??
biliriimm benn !! bagırmadımda senin için bagırdım olsun cunku sinirlendimm deeeeee ... durgunsunnn ??
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 20 Ags 2009 #177 Çünkü duruyorsun Saçlarım beyazlıyor çünkü....
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 20 Ags 2009 #178 pasta yaptım un etrafa saçıldı;P göz görmeyince gönül katlanır çünkü....
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 21 Ags 2009 #179 Ne haltlar karıştığının farkında değildir. Karnım aç çünkü..
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 21 Ags 2009 #180 sen öyle düşündüğümü sanıyorsun bu gece heycanlsıın çünkü...