rüyam_gs ♕ DUM'AN ♕ 1 Ags 2014 #331 değişirler kendilerinde yeni bir tarz yapmak isterler.. neden hep başkası olmak istersin ????
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Ags 2014 #332 İşte bunu hiç yapmadım, iyisiyle kötüsüyle benim ve böyle kabul ediliyorum. Bir başkası olmak isteyenlerin sebeplerini açıkçası çokta anlamam ama sanırım özenti ve özgüven eksikliğinden olabilir. Neden buzlu suyu içince daha çok susarız?
İşte bunu hiç yapmadım, iyisiyle kötüsüyle benim ve böyle kabul ediliyorum. Bir başkası olmak isteyenlerin sebeplerini açıkçası çokta anlamam ama sanırım özenti ve özgüven eksikliğinden olabilir. Neden buzlu suyu içince daha çok susarız?
rüyam_gs ♕ DUM'AN ♕ 1 Ags 2014 #333 bunu hep araştırdım ama bulamadım neden insanlar Allah yerine başka ( ateş , put...) gibi şeylere inanıyolar ??
bunu hep araştırdım ama bulamadım neden insanlar Allah yerine başka ( ateş , put...) gibi şeylere inanıyolar ??
OBir MEB Özel üye 12 Ksm 2015 #335 Dünyadaki su miktarı azalamasın diye su içmedim. Forumda yoksun, çünkü...
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 12 Ksm 2015 #336 Yorgundum geldiim düşünceli gördüm seni çünkü
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 12 Ksm 2015 #337 kızgınım.. şimdi sakinleştim..yazmak iyi geldi çünkü..
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 13 Ksm 2015 #338 Yazının ruhuna girmiş olabilirim.. vazgectim cunku
buhurdan Özel Üye Özel üye 11 Şbt 2017 #339 çünkü istemediğin ot burnunda biter neden insanlar barış içinde yaşamıyor şu dünyada?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Şbt 2017 #340 Çünkü kendilerine benzemeyeni sevmiyorlar. Bencil ve aç gözlüler Neden gürültü yapan komşuları tedavülden kaldıramıyoruz?
Çünkü kendilerine benzemeyeni sevmiyorlar. Bencil ve aç gözlüler Neden gürültü yapan komşuları tedavülden kaldıramıyoruz?