rüyam_gs ♕ DUM'AN ♕ 1 Ags 2014 #321 ben sevmem . mesela hafta sonu olduğu için olabilir mi neden bencillik var bu dünyada ??? Son düzenleme: 1 Ags 2014
dderya kOkOşŞ V.I.P 1 Ags 2014 #323 ulusal saati kullanmak zorundayiz, yoksa ''1de havaalanından al beni'' diceksin, ama gidecegin şehirde yerel saat kim bilir kaç olur bilimsel söylemem gerekirse, dogu batı dogrultusunda uzanan 3. ve 4. saat dilimlerinde oldugumuz için bi ığdırın bi izmitin saatini kullaniyoruz. neden şu anki meslegini seçtin?
ulusal saati kullanmak zorundayiz, yoksa ''1de havaalanından al beni'' diceksin, ama gidecegin şehirde yerel saat kim bilir kaç olur bilimsel söylemem gerekirse, dogu batı dogrultusunda uzanan 3. ve 4. saat dilimlerinde oldugumuz için bi ığdırın bi izmitin saatini kullaniyoruz. neden şu anki meslegini seçtin?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ags 2014 #324 Son tercihimdi ama sonra sevdim Neden insanlar uçmaya bayılır?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ags 2014 #328 Sinirleri yatıştırıyormuş Neden şu an deniz gitmek durumunda kaldım ki ?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Ags 2014 #330 Neşeli cıvıltıları oluşu ve renkleriyle neşe vermesinden. Neden kimi insanlar anlaşılmaz birşekilde değişirler?
Neşeli cıvıltıları oluşu ve renkleriyle neşe vermesinden. Neden kimi insanlar anlaşılmaz birşekilde değişirler?