Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Mys 2014 #41 @_nehir_ hoşgeldin canım. ne iyi ettin de geldin. iyiki de geldin kahveyi seviyorsundur diye bir his uyandı içimde kahvelerimize tokuşturalım senle
@_nehir_ hoşgeldin canım. ne iyi ettin de geldin. iyiki de geldin kahveyi seviyorsundur diye bir his uyandı içimde kahvelerimize tokuşturalım senle
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Mys 2014 #42 Bak biz kimseyi böyle karsilamadik kiymetini bil..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 2 Mys 2014 #43 RUZG4R dediki: Hep bir nehir diye üyemiz olsun istemiştim nihayet oldu çok mesudum Hoş geldin Genişletmek için tıklayın... Rüzgarsız nehir mi olurmuş zaten Hoşgeldim o vakit
RUZG4R dediki: Hep bir nehir diye üyemiz olsun istemiştim nihayet oldu çok mesudum Hoş geldin Genişletmek için tıklayın... Rüzgarsız nehir mi olurmuş zaten Hoşgeldim o vakit
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 2 Mys 2014 #44 MeRciMeK dediki: Ben hosgeldin edememistim sanirimm, hosgeldin tazelemeden faydalanip hoşgeldin diyorum nehir Kurallari okumus gibi duruyorsun ve bence sen en katilimci sevimli uyelerden de olursun Genişletmek için tıklayın... Yok sen de demişsin baktım şimdi Sen de benim en sevdiğim üyelerden olacaksın gibi öyle bir his var içimde
MeRciMeK dediki: Ben hosgeldin edememistim sanirimm, hosgeldin tazelemeden faydalanip hoşgeldin diyorum nehir Kurallari okumus gibi duruyorsun ve bence sen en katilimci sevimli uyelerden de olursun Genişletmek için tıklayın... Yok sen de demişsin baktım şimdi Sen de benim en sevdiğim üyelerden olacaksın gibi öyle bir his var içimde
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 2 Mys 2014 #45 _nehir_ dediki: Rüzgarsız nehir mi olurmuş zaten Hoşgeldim o vakit Genişletmek için tıklayın... değil mi kendimi tamamlanmış hissediyorum bende
_nehir_ dediki: Rüzgarsız nehir mi olurmuş zaten Hoşgeldim o vakit Genişletmek için tıklayın... değil mi kendimi tamamlanmış hissediyorum bende
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 2 Mys 2014 #46 ZeyNoO dediki: @_nehir_ hoşgeldin canım. ne iyi ettin de geldin. iyiki de geldin kahveyi seviyorsundur diye bir his uyandı içimde kahvelerimize tokuşturalım senle Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum adminem ne güzel bir his o öyle ben de çikolata getirdim o zaman kahvenin yanıda çikolata sevdiğine dair bir his var içimde
ZeyNoO dediki: @_nehir_ hoşgeldin canım. ne iyi ettin de geldin. iyiki de geldin kahveyi seviyorsundur diye bir his uyandı içimde kahvelerimize tokuşturalım senle Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum adminem ne güzel bir his o öyle ben de çikolata getirdim o zaman kahvenin yanıda çikolata sevdiğine dair bir his var içimde
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Mys 2014 #47 Yurtiçinden doğup İzmir'den denize dökülen nehrimizin adı? Aman Allahım ya coğrafyaya sardım şimdide Tekrar hoşgeldiniz
Yurtiçinden doğup İzmir'den denize dökülen nehrimizin adı? Aman Allahım ya coğrafyaya sardım şimdide Tekrar hoşgeldiniz
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 2 Mys 2014 #48 KıRMıZı dediki: Bak biz kimseyi böyle karsilamadik kiymetini bil.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederimmm ) Ama gece gece ne güldüm nasıl hortladı bu konu ya
KıRMıZı dediki: Bak biz kimseyi böyle karsilamadik kiymetini bil.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederimmm ) Ama gece gece ne güldüm nasıl hortladı bu konu ya
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Mys 2014 #49 _nehir_ dediki: Hoşbuldum adminem ne güzel bir his o öyle ben de çikolata getirdim o zaman kahvenin yanıda çikolata sevdiğine dair bir his var içimde Genişletmek için tıklayın... Aynı hisleri paylaşıyoruz O vakit bende çikolatanı alıyorum hemen
_nehir_ dediki: Hoşbuldum adminem ne güzel bir his o öyle ben de çikolata getirdim o zaman kahvenin yanıda çikolata sevdiğine dair bir his var içimde Genişletmek için tıklayın... Aynı hisleri paylaşıyoruz O vakit bende çikolatanı alıyorum hemen
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Mys 2014 #50 _nehir_ dediki: Teşekkür ederimmm ) Ama gece gece ne güldüm nasıl hortladı bu konu ya Genişletmek için tıklayın... Iyi oldu böyle arada hortlatmak lazimmis
_nehir_ dediki: Teşekkür ederimmm ) Ama gece gece ne güldüm nasıl hortladı bu konu ya Genişletmek için tıklayın... Iyi oldu böyle arada hortlatmak lazimmis