Herkese merhaba

Ne derlerse güzel der büyüklerimiz :D Eee asi nehir ne düşünüyorsun forumumuz hakkında ilk izlenimlerini de alsak gelmişken :D

Allahım sana geliyorum :D Ama benden olsa olsa Asi Nehri olurmuş bir arkadaş öyle demişti bir vakitler :P

eşsizliğini vurgulamış fenamı :P :D

Rüzgar, kentin ortasından akan Asi nehri kıyısı boyunca öyle bir deli eser ki nehrin yüzeyinde, suyun ters yöne aktığı izlenimini veren dalgalar oluşturur ve bu yüzden dünyada tersine aktığı aktığı söylenen tek nehir Asi'dir. :D

Kahve dedin de aklıma geldi :D Nehirlerden akıp gelen suların önüne yapılan barajlardan alınan suyun damıtılarak ve klorlanarak evlerimize kadar ulaşan sudan bir neskafe yapıp bende içmek istiyorum an itibariyle :D Mübarek gecede elimizden ancak bu geliyor maalesef :D

Kahve dedin de aklıma geldi :D Nehirlerden akıp gelen suların önüne yapılan barajlardan alınan suyun damıtılarak ve klorlanarak evlerimize kadar ulaşan sudan bir neskafe yapıp bende içmek istiyorum an itibariyle :D Mübarek gecede elimizden ancak bu geliyor maalesef :D
Bu nasıl bir cümle :D Kandilin mübarek olsun bu arada :D Şimdi sakin sakin kahvelerimizi yudumluyoruz, yarın gece nehrin serin sularında bekletilmiş diğer içeceklere geçebiliriz :P

Geri