YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Nsn 2007 #1 Elimizde olmayan nedenlerle sitemiz 3 gün kapalı kaldı. Maalesef son kaydolan 100 üye ve sayısını bilmediğim mesaj uçtu. Gerçi elimde daha güncel bir db var ancak yüklemekte kararsızım.
Elimizde olmayan nedenlerle sitemiz 3 gün kapalı kaldı. Maalesef son kaydolan 100 üye ve sayısını bilmediğim mesaj uçtu. Gerçi elimde daha güncel bir db var ancak yüklemekte kararsızım.
Çözüm kelebek 2 Nsn 2007 Bu tip şeyler yaşanabilir her zaman. Önemli olan o süre sonunda cerezforumu unutmamak
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 1 Nsn 2007 #2 Arada olur Bukadar.. Ne mutlu yine cok sevdigimiz Forumumuza kavustuk önemli olan yine hep beraber Burdayiz Upvote 0 Downvote
Arada olur Bukadar.. Ne mutlu yine cok sevdigimiz Forumumuza kavustuk önemli olan yine hep beraber Burdayiz
chocolatequeen Üye 2 Nsn 2007 #3 nihayet kavuştum size ve çerezformuma o 3 gün bana 3 ay gibi geldi ama sonunda beraberiz yine ne mutlu çerezforumlu olana Upvote 0 Downvote
nihayet kavuştum size ve çerezformuma o 3 gün bana 3 ay gibi geldi ama sonunda beraberiz yine ne mutlu çerezforumlu olana
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 2 Nsn 2007 #4 Yahu kafalar bizde sanki ne olacak.Gine ekler veya yazarız Upvote 0 Downvote
kelebek -ütopik- V.I.P 2 Nsn 2007 #5 Bu tip şeyler yaşanabilir her zaman. Önemli olan o süre sonunda cerezforumu unutmamak Upvote 0 Downvote Çözüm
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Nsn 2007 #6 Hepiniz harikasınız yaaa. Sizler sayesinde CeReZFoRuM var. Yoksanız yok. Upvote 0 Downvote
BIYIKLI V.I.P V.I.P 3 Nsn 2007 #7 Hani özlemler olmasa ayrılıklar ne anlam taşıdı diyesim geldi bir an yazdıklarınızı okuyunca. Helal olsun CEREZFORUMCULARA Upvote 0 Downvote
Hani özlemler olmasa ayrılıklar ne anlam taşıdı diyesim geldi bir an yazdıklarınızı okuyunca. Helal olsun CEREZFORUMCULARA
T TaHa Aktif 3 Nsn 2007 #8 YoRuMSuZ dediki: Elimizde olmayan nedenlerle sitemiz 3 gün kapalı kaldı. Maalesef son kaydolan 100 üye ve sayısını bilmediğim mesaj uçtu. Gerçi elimde daha güncel bir db var ancak yüklemekte kararsızım. Genişletmek için tıklayın... Hocam elinizde yedek db varsa neden yüklemekte kararsızsınızki? Elinizdeki mevcut yedeğiniz veri kaybını en aza indirecekse forumu bakıma alıp yükleyin derim.. Saygılar.. Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Elimizde olmayan nedenlerle sitemiz 3 gün kapalı kaldı. Maalesef son kaydolan 100 üye ve sayısını bilmediğim mesaj uçtu. Gerçi elimde daha güncel bir db var ancak yüklemekte kararsızım. Genişletmek için tıklayın... Hocam elinizde yedek db varsa neden yüklemekte kararsızsınızki? Elinizdeki mevcut yedeğiniz veri kaybını en aza indirecekse forumu bakıma alıp yükleyin derim.. Saygılar..