Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 18 Ksm 2015 #11 Bana da bir yerlerden tanıdık geliyor isim ama hadi bakalım Aramıza hoş geldin @Ecem Hotoğlu , kalıcı ve katılımcı olman dileği ile.
Bana da bir yerlerden tanıdık geliyor isim ama hadi bakalım Aramıza hoş geldin @Ecem Hotoğlu , kalıcı ve katılımcı olman dileği ile.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 18 Ksm 2015 #14 Hoşgeldin Ecem
Düş Özel Üye Özel üye 18 Ksm 2015 #15 Eger ayni kisiyse kendisi benim yavrucaklarin takipcisi oldugu bir twitter fenomeniymis sozluklere bile konu olmus kendisi. Burdan aciklamak olmaz tabi.
Eger ayni kisiyse kendisi benim yavrucaklarin takipcisi oldugu bir twitter fenomeniymis sozluklere bile konu olmus kendisi. Burdan aciklamak olmaz tabi.
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 18 Ksm 2015 #18 Hoş geldin. Katılımcı ve kalıcı olman dileğiyle... Keyifli forumlar...
Hecem Özel Üye Özel üye 19 Ksm 2015 #19 Bir yerlerde huzur var mı acaba. Yok, iyice inandım artık. Teşekkürler güzel karşılama için.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 19 Ksm 2015 #20 Ecem Hotoğlu dediki: Bir yerlerde huzur var mı acaba. Yok, iyice inandım artık. Teşekkürler güzel karşılama için. Genişletmek için tıklayın... bu huzuru nerede aradığınla alakalı sevgili ecem,yanlış yere bakıyorsan göremezsin..huzur var ..
Ecem Hotoğlu dediki: Bir yerlerde huzur var mı acaba. Yok, iyice inandım artık. Teşekkürler güzel karşılama için. Genişletmek için tıklayın... bu huzuru nerede aradığınla alakalı sevgili ecem,yanlış yere bakıyorsan göremezsin..huzur var ..