DERİNLİK Üye 29 Ags 2013 #12 Cancağızım dediki: hoş geldin............... sefa getirdin bize ne getirdin bakıyım Genişletmek için tıklayın... koskacaman bir derinlik getirdim, ama içine dalmayın çünkü dibi yok, kaybolma ihtimali çok yüksek....
Cancağızım dediki: hoş geldin............... sefa getirdin bize ne getirdin bakıyım Genişletmek için tıklayın... koskacaman bir derinlik getirdim, ama içine dalmayın çünkü dibi yok, kaybolma ihtimali çok yüksek....
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ags 2013 #14 Aramıza hoşgeldin @DERİNLİK Keyifli forumlar diliyorum. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
DERİNLİK Üye 29 Ags 2013 #15 aslann dediki: Hoş geldin @DERİNLİK İyi forumlar =) Genişletmek için tıklayın... teşk. ederim Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
DERİNLİK Üye 29 Ags 2013 #16 ZeyNoO dediki: Aramıza hoşgeldin @DERİNLİK Keyifli forumlar diliyorum. Genişletmek için tıklayın... hoşbuldum teşekkür ederim Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
ZeyNoO dediki: Aramıza hoşgeldin @DERİNLİK Keyifli forumlar diliyorum. Genişletmek için tıklayın... hoşbuldum teşekkür ederim
DERİNLİK Üye 29 Ags 2013 #17 YoRuMSuZ dediki: Hoşgeldin @DERİNLİK, alalım o şiiri Genişletmek için tıklayın... içine bir bak bulursun orada, şayet yoksa içinde üzgünüm benim şiirim en derinde; ben bile çıkaramıyorum Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ dediki: Hoşgeldin @DERİNLİK, alalım o şiiri Genişletmek için tıklayın... içine bir bak bulursun orada, şayet yoksa içinde üzgünüm benim şiirim en derinde; ben bile çıkaramıyorum
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 29 Ags 2013 #20 Hoşgeldiniz keyifli forumlar .. nasıl bir şiir ki o derinden çıkamıyor