R Remzi1 Üyecik 24 Ock 2012 #1 Sınıf Öğrt / Zihin Engelliler Snf Öğrt. / VB6 alanlarında yardıma ihtiyacı olanlara elimden geldiğince yardımcı olmak isterim (Gerçi fazla zamanım olmuyor ama... İki iş birden yapmaktan ... (Zihin Engelliler Snf Öğrt. + Programlama)
Sınıf Öğrt / Zihin Engelliler Snf Öğrt. / VB6 alanlarında yardıma ihtiyacı olanlara elimden geldiğince yardımcı olmak isterim (Gerçi fazla zamanım olmuyor ama... İki iş birden yapmaktan ... (Zihin Engelliler Snf Öğrt. + Programlama)
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Ock 2012 #5 Hocam hoşgeldiniz. Programlama ile ilgili örnekleri de bizimle paylaşırsınız umarım. İyi forumlar diliyorum.
Hocam hoşgeldiniz. Programlama ile ilgili örnekleri de bizimle paylaşırsınız umarım. İyi forumlar diliyorum.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Ock 2012 #6 Hoşgeldiniz bilgilerinizi fırsat buldukça paylaşırsanız mutlaka yararlı olacaktır keyifli forumlar diliyorum.
Hoşgeldiniz bilgilerinizi fırsat buldukça paylaşırsanız mutlaka yararlı olacaktır keyifli forumlar diliyorum.