• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Kaynak ikonu

Android Igo Primo Navigasyon - Note 3 Ve Note 4 Için Uygun -

Merhaba,

Öncelikle paylaşımınız için teşekkürler. Bugüne kadar IOS'da olsun Android'de olsun birçok IGO sürümü kullandım. 3 aydır Note 4 kullanıcısıyım, navigasyon ararken konunuzu buldum.

Android 4.4.4 sürümü ile linkteki IGO'yu kurdum, ancak program inanılmaz yavaş çalışmasının yanında, haritada olmayan yollar ve çizgiler gösteriyordu. Kaldırdım tekrar kurdum, ancak sonuç alamadım. Şu an Android 5 Lolipop kurulu durumda. (SD Kart kullanmıyorum, direkt cihaz hafızasına yüklüyorum.)

Acaba konuyla ilgili bir öneriniz var mı? Sadece güncel yazılım ve haritayı indirebileceğimiz bir link mevcut mu?

Android 5.01 yüklü Note 4'e yükledim. Aynen sizin anlattığınız gibi yollar koyup dikine çizgiler oluşuyor. Sanki yol kopuyor sonsuzdan gelip diğer yol parçasıyla birleşiyor gibi oluyor. Ayrıca programın işleyişi çok yavaş (ağır), yani çok yavaş yanıt veriyor.

aynı sorun bende de var 3 kere farklı sitelerden indirdim dikine çizgi çıkıyor .note 4 de 5,01 . ayrıca 1 tane düzgün çalışan buldum o da her girişte ilk tanımlama ekranlarını açıyor

İşinizin görülmesine sevindim. Güle güle kullanınız, kazasız sürüşler diliyorum.
Geceleri HUD özelliğini kullanmak ayrı bir zevk...

Aşağı yukarı 3000 km yol yaptım ve IGO'yu kullanma fırsatım oldu. Gayet güzel iş gördü. Benim cihazımdaki tek kusuru (Note 4 Lollipop) seyahat sırasında kendiliğinden kapanmasıyıdı. Onu da bazen kendim bazen Eşim dokunarak açmak suretiyle hallettik. Açıldığında kaldığı yerden devam etmesi iyi oldu. Bunun dışında hız radar yerlerini göstermesi bakımından iyiydi. Bazı yerlerde hakikaten ekip vardı. Sabit hız radarlarını zaten kesinlikle gösteriyordu.
HUD özelliğini ise kullanmayı denedim ama telefon durmadan kaydığı için sonunda vazgeçtim. Kaymaz bir şeyin üstüne koymak gerekiyordu ve şarj kablosu o durumda pek kullanışlı olmuyordu.
Tekrar teşekkürler..

Düzenleyen yönetici:
2 saat saçma sapan bir üyelik sistemine kayıt olmaya calisçalçalıştım en son link kırık. Tebrikler çok güzel iş yapıyorsun
Sevgili kardeşim link sağlam ama indirmeyi becerememiş olmanın faturasını bize kesmişsin. Süpersin.

Link sağlam, URL hiç değiştirilmedi ilk yüklediğim dosya aynen duruyor. İndir butonuna ikinci kez tıklayın.

google-drive.gif

USER İNTERFACE RESULLİTİON 1440 2560 DİE BİR HATA VERİYOR ÇÖZÜMÜ VARMI NOTE 4 TELEFONUM

Android 5.01 yüklü Note 4'e yükledim. Aynen sizin anlattığınız gibi yollar koyup dikine çizgiler oluşuyor. Sanki yol kopuyor sonsuzdan gelip diğer yol parçasıyla birleşiyor gibi oluyor. Ayrıca programın işleyişi çok yavaş (ağır), yani çok yavaş yanıt veriyor.
Bir ekran görüntüsü alabilir miyim bu bahsedilen dikey çizgiler ekranda nasıl bir sorun yaşatıyor inanın bilmiyorum.

aynı sorun bende de var 3 kere farklı sitelerden indirdim dikine çizgi çıkıyor .note 4 de 5,01 . ayrıca 1 tane düzgün çalışan buldum o da her girişte ilk tanımlama ekranlarını açıyor
Galaxy Note 4, Android 5.01 ile son 15 günde 3000 km yol yaptım ve sürekli buraya eklediğim navigasyon yazılımını kullandım. Sorun çıkarmadı. Sadece 1 kez kendiliğinden kapanma sorunu yaşadım.

HUD özelliği gece gerçekten büyük rahatlık ve hoş bir görünüm. Sadece siz değil arka koltukta oturanlar bile rahatlıkla görebiliyor. Yeşil renk göze hiç rahatsızlık vermiyor. Ön cama iyice yaklaştırırsanız kayma sorunu bertaraf ediliyor. Gerçi bu modelden modele değişebilir Qashqai'de kayma sorunu olmadı.

slm ben note 3 kullanıcısıyım programı telefonuma yükledim çalışıyor yanlız benim problemim gideceğim yere en uzun yolu kullanıyor ve sapmaları kesin bir dille belirtmiyor yani ( 100 metre içerisinde sağa dönün ) gibi direktif veriyor, 100 metre içerisinde sağa 3 dönüş oluyor bunun bir ayarı varmı yoksa tüm program böylemi çalışıyor

Merhabalar;
Note 3 telefonuma yükledim sorunsuz çalışıyor üstelik gayet hızlı kullanmış olduğum telefunken navigasyon cihazımdan daha güzel ve tefaruatlı oldu ayrıcı hub özelliği ve tmc özelliğide var çok memnun kaldım teşekkür ederiz emeğinize sağlık yalnız bir şey sormak istiyorum bunun güncellemelerini yapabilecezmi naviextrasa bağlayınca

Bu indirdiğimiz son harita güncellemelerini içeriyormu güncelleme yapamazsak nasıl ne şekil yapmamız gerek ben telefunken navigasyon cihazımı naviextrasa bağlıyorum otomatik güncelleniyor bunda ne şekil yapacağız nerelere bakmamız gerek

Geri