• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Kaynak ikonu

Android Igo Primo Navigasyon - Note 3 Ve Note 4 Için Uygun -

ses dosyası yok bende
IGO/content/voice klasörünün içeriğini kontrol edin. Ses dosyaları bu klasörde. Eğer dosyalar mevcutsa sizin ayarlarınızla ilgili bir sorun vardır.

Ayarları silmek ve baştan ayarlamak için "save" klasörünün içeriğini boşaltıp (klasörü değil içindekileri) rogramı başlatabilirsiniz. Ayarları en baştan yapmanız gerekir. Dil seçimi, konum vs...

Merhaba, ben önceden S2 ve S3 de kullanmıştım, performansı daha iyiydi. şimdi Note 4 daha hızlı olur diye düşünmüştüm, ama yavaş neyse deneyip göreceğiz. Paylaşım için teşekkürler bu arada.
Hocam ben de Note 4 kullanıyorum. Gayet hızlı. Ancak kullanıcını farkedemeyeceği bir ekran kalitesi var ki performansın bir kısmını götürüyor. Note 4 te sorunsuz şekilde çalışacaktır.

grand duos da hız göstergesi cıkıyor ortada araba gostergesi gibi
note 3 de cıkmıyor bir ayarı mı vardır
Ayarlarda olması lazım. Şu an bakamıyorum. Eğer halledemezseniz save klasörünün içini boşaltıp ayarları baştan yapabilirsiniz..

sadece bu yazılım için üye oldum. program ve açıklama için çok teşekkürler. note 4'e kurdum.
Daha önceki versiyonda cihazın aşırı ısınma sıkıntısı vardı bunda henüz denemedim.

Eski versiyon kullanıp yeni versiyona geçecekler için favori yerleri taşıma sadece bir dosyayı kopyalayıp yapıştırmadan ibaret.

Eski kurulu programınızın içindeki save/profiles/01/user.upoi dosyasını yedekleyin ve yeni kurduğunuz igo sürümündeki aynı klasörün içine yapıştırın. Özetle igo da kaydedilmiş adresler user.upoi adlı dosyada saklı.

Gece HUD versiyonu iyi demişsiniz. Bunun için ilave yansıtıcı film almaya gerek var mı?

Merhaba, Note 4 için ben de yükledim ve sorunsuz çalışıyor. Önceki versiyona göre sanki bir tık daha yavaş. Ancak daha fazla yer var ve daha sorunsuz çalıştı. Paylaşım için çok teşekkürler.

maalasef igo durdu mesajı veriyor ve program kapanıyor ve her açılışta ilk ayarlara geliyor.yeni hedefleri save lemiyor. tşk.
Büyük ihtimalle kopyalama sırasında eksik dosya kopyalama sorunu. Kurulumu silin. İndirdiğiniz dosyaların yedeği varsa kök düzünden dosyaları silip yeniden kopyalayın ve tekrar kurulum yapın. Bu sorunu testler sırasına yaşamıştım. SD karttan kök dizine taşırken eksik dosya kopyalanmasından kaynaklanmıştı.

Geri