• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Kaynak ikonu

Android Igo Primo Navigasyon - Note 3 Ve Note 4 Için Uygun -

Merhaba; Note 4 ün (cihazın) içine attım ve kurdum. "Lütfen İGO SD kartınızı takın." ibaresi çıkıyor. SD karta kopyalayıp yeniden kurulum yaptım aynı şey oluyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz??

Dosya hem SD karta, hem de cihaza atılı. Her ikisinde de kurulum yaptım. Cihazı yeniden başlattım. Aynı hatayı veriyor. Bir anlam veremedim.??

Programı kaldırdım, SD karttan ve cihazdan silip sıfırladım.Cihazın kendisine yeniden attım. Yeniden Kök dizinden kurdum. Dediğiniz gibi ilkinde hata verdi, ikinci de açıldı. Favorilere anlık yer bilgimi bularak kaydettim ve kapattım sonra yeniden açtım. Yerinde duruyor ve çalışıyor. Yardımınız için teşekkür ederim.

Bu programı eskiden bilgisayarcılara ücretli olarak kurduruyordum. Beni masraftan kurtardınız. Umarım harita güncellemeleri ve diğer güncellemelerde de yardımcı olursunuz. Tekrar teşekkürler.

İşinizin görülmesine sevindim. Güle güle kullanınız, kazasız sürüşler diliyorum.
Geceleri HUD özelliğini kullanmak ayrı bir zevk...

Merhaba, ben önceden S2 ve S3 de kullanmıştım, performansı daha iyiydi. şimdi Note 4 daha hızlı olur diye düşünmüştüm, ama yavaş neyse deneyip göreceğiz. Paylaşım için teşekkürler bu arada.

Geri