merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 14 Ags 2007 #11 Başlık parası için göçdüm gurbete, Gayrı dayanamam,ölürüm bu hasrete. Kelime:SAÇ
Safir Özel Üye Özel üye 13 Hzr 2008 #13 kelime vermemişsin adminim Sensiz yağan her yağmur damlası Yüreğime ateş, hepsi kor parçası.. Az saçmalayalım Gece
kelime vermemişsin adminim Sensiz yağan her yağmur damlası Yüreğime ateş, hepsi kor parçası.. Az saçmalayalım Gece
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Ekm 2008 #14 bende saçmalamak istedim sen olmayınca bitmez bu gece benim aşkım tek hece kelime:yaprak
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 20 Ekm 2008 #15 Özlemin sarıyor bedenimi artarak, Göz yaşlarım,ağaçtan düşan bir yaptrak. Teker
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Ekm 2008 #16 çocuklar geliyor teker teker hepsi ağır yük çeker (süper sallıyorum ya) kelime: söz
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 20 Ekm 2008 #17 Ruh-ı dil-darı rengîn vasfedersin ey dil-i şeyda, Acebdür sözleründen reng almazsa gül-i ra'na. "Su"
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Ekm 2008 #18 şu karşıdan gelen dilber bir içim su sordum ismi de Cansu kelime: vicdan
Safir Özel Üye Özel üye 21 Ekm 2008 #19 Vicdan azabı gibi yüreğimde taşıdığım Sensiz geçen bir an'ı bin yıla saydığım "can"
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 21 Ekm 2008 #20 Yarin zülüflerinin her teli alır bir can, Neylesin malı mülkü sana aşık Sercan. (Vay vay vay) "Ağyar"
Yarin zülüflerinin her teli alır bir can, Neylesin malı mülkü sana aşık Sercan. (Vay vay vay) "Ağyar"