merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 24 Ekm 2008 #21 Bir güzel yar için terk-i diyare uğradım, Yari ağyarda görünce binbir zevale uğradım. "kara"
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ekm 2008 #22 Kara kaşlı kara gözlü güzeller geldiler. Kalbimden birşeyler alıp götürdüler... "Can"
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 27 Ekm 2008 #25 Elin adami avrupaya gelmis Dil bilmez; Sagir, dilsiz gibi Baslamis elle kolla anlatmaga Cocuklari söz dinlemez olmus Bilmez
Elin adami avrupaya gelmis Dil bilmez; Sagir, dilsiz gibi Baslamis elle kolla anlatmaga Cocuklari söz dinlemez olmus Bilmez
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 27 Ekm 2008 #26 Ne Orhan,ne Ferdi kimse bilmez derdimi, Sen söyle Müslüm Baba "Nereden sevdim Zalimi" "Gönül"
arzum Forum Tutkunu 27 Ekm 2008 #27 uslan artık deli Gönül bak gelip geçiyor ömür uslan artık deliii divane gönüll "Divane"
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 29 Nsn 2009 #29 YoRuMSuZ dediki: Bir dağ başı dört duvar, Benim dünyam bu kadar. Genişletmek için tıklayın... kelimeyi unutmuşşş!!
YoRuMSuZ dediki: Bir dağ başı dört duvar, Benim dünyam bu kadar. Genişletmek için tıklayın... kelimeyi unutmuşşş!!
hayelgözlüm Katılımcı 29 Nsn 2009 #30 arzum dediki: uslan artık deli Gönül bak gelip geçiyor ömür uslan artık deliii divane gönüll "Divane" Genişletmek için tıklayın... deli divane oldum aşkından şaşkınmı oldum ne sonunda aşkından güzel salladım adminimiz kelime vermedinden arzumun kelimeyi aldım artıkın değer diyorum bende
arzum dediki: uslan artık deli Gönül bak gelip geçiyor ömür uslan artık deliii divane gönüll "Divane" Genişletmek için tıklayın... deli divane oldum aşkından şaşkınmı oldum ne sonunda aşkından güzel salladım adminimiz kelime vermedinden arzumun kelimeyi aldım artıkın değer diyorum bende