KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #51 Don't get me wrong : Beni yanlış anlama Will you get the door? : Kapıya bakar mısın?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Ock 2012 #52 If life hands you a lemon, don’t complain, but instead make lemonade to sell to those who are thirsty from complaining... Hayat size bir limon verirse, şikayet etmeyin, onun yerine, şikayet etmekten susayanlara satmak için limonata yapın...
If life hands you a lemon, don’t complain, but instead make lemonade to sell to those who are thirsty from complaining... Hayat size bir limon verirse, şikayet etmeyin, onun yerine, şikayet etmekten susayanlara satmak için limonata yapın...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Şbt 2012 #53 Make amends : Telafi etmek, bedelini ödemek (incittiğiniz birinden özür dilemek) Help out : Zor günde destek olmak, Kara gün dostu olmak
Make amends : Telafi etmek, bedelini ödemek (incittiğiniz birinden özür dilemek) Help out : Zor günde destek olmak, Kara gün dostu olmak
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 14 Şbt 2012 #54 Why not? : Neden olmasın Allow me : Bana izin ver I'm lost : Kayboldum. Forget it! : Unut onu, unut gitsin Slow down! : Yavaşla
Why not? : Neden olmasın Allow me : Bana izin ver I'm lost : Kayboldum. Forget it! : Unut onu, unut gitsin Slow down! : Yavaşla
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 8 Arl 2012 #55 Go boil your head : Git başımdan I double dare you : Sen yap ben de yaparım That beats me : Bu beni aşar What the heck! : Kahrolsun!
Go boil your head : Git başımdan I double dare you : Sen yap ben de yaparım That beats me : Bu beni aşar What the heck! : Kahrolsun!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Tem 2013 #56 What if : farzedelim, ya...ise What if it rains? : Ya yağmur yağarsa? What if he doesn't like it? : Ya ondan hoşlanmazsa?
What if : farzedelim, ya...ise What if it rains? : Ya yağmur yağarsa? What if he doesn't like it? : Ya ondan hoşlanmazsa?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Tem 2013 #57 Don't worry - Endişelenme I love you! - Seni seviyorum. I'm his fan - Onun hayranıyım Is it yours? - Bu senin mi? That's neat - İlginç bir şey
Don't worry - Endişelenme I love you! - Seni seviyorum. I'm his fan - Onun hayranıyım Is it yours? - Bu senin mi? That's neat - İlginç bir şey
sinovax Katılımcı 12 Ags 2013 #58 You Betcha!: aynen öyle So far : Şimdiye kadar Sooner or later : Er ya da geç Later on : Daha sonra Every other day : İki günde bir Every so often : Fırsat buldukça What of it : Ne olmuş yani, Ne farkeder, Kime ne
You Betcha!: aynen öyle So far : Şimdiye kadar Sooner or later : Er ya da geç Later on : Daha sonra Every other day : İki günde bir Every so often : Fırsat buldukça What of it : Ne olmuş yani, Ne farkeder, Kime ne