~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 15 Hzr 2016 #12 bir gun yerim aradan bir yil gectikten sonra bir gun daha ben biyle seviyorum yilda bir defaa
dderya kOkOşŞ V.I.P 15 Hzr 2016 #13 İsmi kötü olduğu için hiç yemedim şimdiye kadar canım istemedi hiç
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Hzr 2016 #14 Midye üniversite yıllarında yerdim ama artık yemiyorum. Paça favorimdir, yoksa tuzlama... yoksa kokoreç Ama bunların hepsi gece yarısından sonra Gündüzler sakatat türünü sevmem.
Midye üniversite yıllarında yerdim ama artık yemiyorum. Paça favorimdir, yoksa tuzlama... yoksa kokoreç Ama bunların hepsi gece yarısından sonra Gündüzler sakatat türünü sevmem.
kardelenn Özel Üye Özel üye 21 Hzr 2016 #15 Ilkkez iskembe corbasini isyerinde icmisim farkinda olmadan cok griptim tadinida alamadim zaten oan. Farkina vardigimdaki yuz ifadem ise times dergisine kapak fotosu olurdu herhalde
Ilkkez iskembe corbasini isyerinde icmisim farkinda olmadan cok griptim tadinida alamadim zaten oan. Farkina vardigimdaki yuz ifadem ise times dergisine kapak fotosu olurdu herhalde