KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Eyl 2008 #11 LostBlue dediki: Tam sanat eseri yaa,yalnız biz içtikten sonra kapatıp kahve ne şekiller üretebilmiş daha çok merak ederiz Genişletmek için tıklayın... gerçekten doğru valla...üstündeki şekilden çok kapattıktan sonra içinden ne çıkacak diye sabirsizlıkla bekliyorum..
LostBlue dediki: Tam sanat eseri yaa,yalnız biz içtikten sonra kapatıp kahve ne şekiller üretebilmiş daha çok merak ederiz Genişletmek için tıklayın... gerçekten doğru valla...üstündeki şekilden çok kapattıktan sonra içinden ne çıkacak diye sabirsizlıkla bekliyorum..
Sevgi.2 Aktif 16 Eyl 2008 #12 wien06 dediki: Insanin ilk resimdeki kahveye bakinca "icmede yaninda yat " diyesi geliyor Genişletmek için tıklayın... Yazınızı görünce benim de şunu diyesim geldi: " sen de mi Brütüs!!!"
wien06 dediki: Insanin ilk resimdeki kahveye bakinca "icmede yaninda yat " diyesi geliyor Genişletmek için tıklayın... Yazınızı görünce benim de şunu diyesim geldi: " sen de mi Brütüs!!!"
arzum Forum Tutkunu 17 Eyl 2008 #13 Sevgi.2 dediki: Yazınızı görünce benim de şunu diyesim geldi: " sen de mi Brütüs!!!" Genişletmek için tıklayın... Hocam erkek millleti işte başka ne demesini bekleyebiliiz ki hepsiii aynı unların hepsiiii
Sevgi.2 dediki: Yazınızı görünce benim de şunu diyesim geldi: " sen de mi Brütüs!!!" Genişletmek için tıklayın... Hocam erkek millleti işte başka ne demesini bekleyebiliiz ki hepsiii aynı unların hepsiiii
wien06 V.I.P V.I.P 17 Eyl 2008 #16 Sevgi.2 dediki: Yazınızı görünce benim de şunu diyesim geldi: " sen de mi Brütüs!!!" Genişletmek için tıklayın... Yapmayin Hocam iyiki bir espiri yapalim dedik. Masallah sizinde gözünüzden bir sey kacmiyor. arzum dediki: Hocam erkek millleti işte başka ne demesini bekleyebiliiz ki hepsiii aynı unların hepsiiii Genişletmek için tıklayın... Arzum ne yapiyim Efsanenin ekledigi konuya ancak böyle cevap verilirdi. Burdanda anlasiliyorki Forumda herkesin gözü benim üstümde Karizmayi biraz cizdirdik galiba
Sevgi.2 dediki: Yazınızı görünce benim de şunu diyesim geldi: " sen de mi Brütüs!!!" Genişletmek için tıklayın... Yapmayin Hocam iyiki bir espiri yapalim dedik. Masallah sizinde gözünüzden bir sey kacmiyor. arzum dediki: Hocam erkek millleti işte başka ne demesini bekleyebiliiz ki hepsiii aynı unların hepsiiii Genişletmek için tıklayın... Arzum ne yapiyim Efsanenin ekledigi konuya ancak böyle cevap verilirdi. Burdanda anlasiliyorki Forumda herkesin gözü benim üstümde Karizmayi biraz cizdirdik galiba
wien06 V.I.P V.I.P 17 Eyl 2008 #18 kelebek dediki: Wien senin karizman kolay kolay çizilmez Genişletmek için tıklayın... Tesekkürler kelebek sende olmasan bizi anliyan yok
kelebek dediki: Wien senin karizman kolay kolay çizilmez Genişletmek için tıklayın... Tesekkürler kelebek sende olmasan bizi anliyan yok
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 17 Eyl 2008 #19 Karizması ÇiziLen Wien... SuçLu Ben oLuyom..anLamdım Gitti Yavv.. ŞaŞ..
wien06 V.I.P V.I.P 18 Eyl 2008 #20 eFSaNe_KaRTaL dediki: Karizması ÇiziLen Wien... SuçLu Ben oLuyom..anLamdım Gitti Yavv.. ŞaŞ.. Genişletmek için tıklayın... Zaten bu son Efsane birdaha senin konulara cevap yazmiyacagim. Bak basimiza neler geldi
eFSaNe_KaRTaL dediki: Karizması ÇiziLen Wien... SuçLu Ben oLuyom..anLamdım Gitti Yavv.. ŞaŞ.. Genişletmek için tıklayın... Zaten bu son Efsane birdaha senin konulara cevap yazmiyacagim. Bak basimiza neler geldi