Sevgi.2 Aktif 19 Eyl 2008 #22 Burdanda anlasiliyorki Forumda herkesin gözü benim üstümde Karizmayi biraz cizdirdik galiba[/QUOTE] Tabi ki gözler üzerinizde olur.Öyle derin konulara girin,karizma tavan yapsın sonra "yeme de yanında yat" olur mu yahu ?
Burdanda anlasiliyorki Forumda herkesin gözü benim üstümde Karizmayi biraz cizdirdik galiba[/QUOTE] Tabi ki gözler üzerinizde olur.Öyle derin konulara girin,karizma tavan yapsın sonra "yeme de yanında yat" olur mu yahu ?
arzum Forum Tutkunu 19 Eyl 2008 #24 Hiççç sevgi hocam haklı vallahi wien hocammmm ortim yine senin başına patladı gabak heheheh
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Eyl 2008 #25 heyy karışmayın abime ister yanında yatar ister içer...karizmasına da hiç bişi olmaz...
dağcı Üstat 19 Eyl 2008 #26 yaw biri kahvemi ısmarlıcak ama konu almış başını gitmiş söleyin nerde içiyoz :
wien06 V.I.P V.I.P 19 Eyl 2008 #27 dağcı dediki: yaw biri kahvemi ısmarlıcak ama konu almış başını gitmiş söleyin nerde içiyoz : Genişletmek için tıklayın... Sorma dagci kahve bogazimda kaldi Efsanenin ismarliyacagi kahvede bu kadar olur
dağcı dediki: yaw biri kahvemi ısmarlıcak ama konu almış başını gitmiş söleyin nerde içiyoz : Genişletmek için tıklayın... Sorma dagci kahve bogazimda kaldi Efsanenin ismarliyacagi kahvede bu kadar olur
dağcı Üstat 19 Eyl 2008 #28 zaten onun lafı hep sözde kalır ben olsam ısmarlardı ama çünkü sonunda benim üstüme yıkardı
Sevgi.2 Aktif 19 Eyl 2008 #29 hepsi güzel takılmalar bunların.Konu güzel lastiklenmişti de devam ettirelim dedik,yoksa öyle sağlam karizma çizilmez kimse endişelenmesin
hepsi güzel takılmalar bunların.Konu güzel lastiklenmişti de devam ettirelim dedik,yoksa öyle sağlam karizma çizilmez kimse endişelenmesin
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 19 Eyl 2008 #30 dağcı dediki: zaten onun lafı hep sözde kalır ben olsam ısmarlardı ama çünkü sonunda benim üstüme yıkardı Genişletmek için tıklayın... Abey oLmak oLay değiL ..
dağcı dediki: zaten onun lafı hep sözde kalır ben olsam ısmarlardı ama çünkü sonunda benim üstüme yıkardı Genişletmek için tıklayın... Abey oLmak oLay değiL ..