S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Şbt 2013 #4,611 ŞékérLî ЧâLânLârImIz VârdI Єn Çok bîrbîrîmîzé SőyLéméyi Sévérdîk RoL YâpmâyI Sévérdîk Hîς 0yuncâqImIz Чoktu. .. Sén bénimLé 0ynârdIn bén GőzyâşLârImLâ ..
ŞékérLî ЧâLânLârImIz VârdI Єn Çok bîrbîrîmîzé SőyLéméyi Sévérdîk RoL YâpmâyI Sévérdîk Hîς 0yuncâqImIz Чoktu. .. Sén bénimLé 0ynârdIn bén GőzyâşLârImLâ ..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Şbt 2013 #4,612 GönLümün ♥ Sonsuz bir ALévin Tam 0rtasında ♥ KaLarak ๑ Tüm Dünya Duysun Diyé Haykırdıqı ๑ O “Séni Séviyorum”un Ték Muhatabısın Sén
GönLümün ♥ Sonsuz bir ALévin Tam 0rtasında ♥ KaLarak ๑ Tüm Dünya Duysun Diyé Haykırdıqı ๑ O “Séni Séviyorum”un Ték Muhatabısın Sén
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Şbt 2013 #4,613 "... Üzülme kelebeğim... Bugünü atlatırsak , yarın diye bir şey yok!.."
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Şbt 2013 #4,614 Gördün mü kalbim? Sevgili geldiğin kalpten, sevgilisiz de gidilirmiş.. hadi kalk gidelim artık biraz sen ağlarsın ,biraz da ben.. kendimize kızarız.. birbirimizin gözyaşlarına "gidiyoruz" yazarız!..
Gördün mü kalbim? Sevgili geldiğin kalpten, sevgilisiz de gidilirmiş.. hadi kalk gidelim artık biraz sen ağlarsın ,biraz da ben.. kendimize kızarız.. birbirimizin gözyaşlarına "gidiyoruz" yazarız!..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Şbt 2013 #4,615 in o gurur dağından sevgilim!.. aklına sığdır bunu: sen beni kandırmadın , ben inanmayı seçtim!..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Şbt 2013 #4,616 Farkındayım... Ne yazık ki ''Seni Seviyorum'' diyerek pot kırdım.. Jüri yıLın en iyi çıkış yapan aşığı seçti beni Sense sekiz daLda en iyi ihanetLeri kaptın .. TebrikLer!!!
Farkındayım... Ne yazık ki ''Seni Seviyorum'' diyerek pot kırdım.. Jüri yıLın en iyi çıkış yapan aşığı seçti beni Sense sekiz daLda en iyi ihanetLeri kaptın .. TebrikLer!!!
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 19 Şbt 2013 #4,617 Kendini bulmak, başkalarını seninle ilgili ne düşündüklerinden kurtulmaktır....
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 19 Şbt 2013 #4,618 Kimsenin beklentilerini karşılamak için doğmadım, kendiminkilere bile yetişemiyorum...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Şbt 2013 #4,619 Hiçbir kastım yoktu, hiçbir şey kastetmedim seni severken. Kasıtlı sevmedim seni yani, Tanrı fısıldadı kulağıma; 'Nasıl ölmek istersin?' diye, ben de seni seçtim.
Hiçbir kastım yoktu, hiçbir şey kastetmedim seni severken. Kasıtlı sevmedim seni yani, Tanrı fısıldadı kulağıma; 'Nasıl ölmek istersin?' diye, ben de seni seçtim.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Şbt 2013 #4,620 'ıpıslak bir yağmur gibi yapışkan ölümler yağsın üzerine ıslansın saçların ne çıkar. '