S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Şbt 2013 #4,621 gün eksik olmasın penceremden.. belki yâr doğar, güneşim olur...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Şbt 2013 #4,622 Ben seni sevdiğimde, sen daha çocuktun. Aşkımla büyüdün... Nerden mi anladım? Ayaklanmış gidiyorsun !...
Ben seni sevdiğimde, sen daha çocuktun. Aşkımla büyüdün... Nerden mi anladım? Ayaklanmış gidiyorsun !...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Şbt 2013 #4,623 Öyle içtenki yüreğimin en derinindeki yerin` Çıkarı yok Çıkası yok Çıkarasım yook..
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 19 Şbt 2013 #4,624 Ne günüm gün.. ne nefesim nefes.. gelmiyorsun ya bu ömür ne bahar görür ne yaz...
Sürgün Sevdam Özel Üye Özel üye 19 Şbt 2013 #4,625 HAYAL__ dediki: Ne günüm gün.. ne nefesim nefes.. gelmiyorsun ya bu ömür ne bahar görür ne yaz... Genişletmek için tıklayın... Mükemmel yine döktürmüssün yüregine saglik...
HAYAL__ dediki: Ne günüm gün.. ne nefesim nefes.. gelmiyorsun ya bu ömür ne bahar görür ne yaz... Genişletmek için tıklayın... Mükemmel yine döktürmüssün yüregine saglik...
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 19 Şbt 2013 #4,626 Sürgün Sevdam dediki: Mükemmel yine döktürmüssün yüregine saglik... Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim , güzel olanı görüyorum ve paylaşıyorum ...beğenmene sevindim
Sürgün Sevdam dediki: Mükemmel yine döktürmüssün yüregine saglik... Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim , güzel olanı görüyorum ve paylaşıyorum ...beğenmene sevindim
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Şbt 2013 #4,627 "Bir erkek ölürken kıpırdayan son yeri, kalbidir. Bir kadınınsa dili."
Sürgün Sevdam Özel Üye Özel üye 19 Şbt 2013 #4,628 HAYAL__ dediki: Teşekkür ederim , güzel olanı görüyorum ve paylaşıyorum ...beğenmene sevindim Genişletmek için tıklayın... ona ne süphe hersey ortada sasirmiyorum cünkü bekleneni her zaman sunuyorsun emegine yüregine saglik...
HAYAL__ dediki: Teşekkür ederim , güzel olanı görüyorum ve paylaşıyorum ...beğenmene sevindim Genişletmek için tıklayın... ona ne süphe hersey ortada sasirmiyorum cünkü bekleneni her zaman sunuyorsun emegine yüregine saglik...
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 19 Şbt 2013 #4,629 Sürgün Sevdam dediki: ona ne süphe hersey ortada sasirmiyorum cünkü bekleneni her zaman sunuyorsun emegine yüregine saglik... Genişletmek için tıklayın... Teşekkür Ederim
Sürgün Sevdam dediki: ona ne süphe hersey ortada sasirmiyorum cünkü bekleneni her zaman sunuyorsun emegine yüregine saglik... Genişletmek için tıklayın... Teşekkür Ederim
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 19 Şbt 2013 #4,630 Göz yaşlarını silerek, gülümsemek... İşte gerçek güç gösterisi budur.