tatlı çiçek Üye 19 Şbt 2013 #4,661 HAYAT:yaşayamadığımız 'BELKİLER' yaşadığımız 'KEŞKELER' ve içimizde tuttuğumuz 'NEYSELER'DEN ibaret
tatlı çiçek Üye 19 Şbt 2013 #4,662 bu hayat bana; İnsanların gülmediği için ağladığını, susamadığı için konuştuğunu, ölmediği için yaşadığını öğretti... BOB MARLEY
bu hayat bana; İnsanların gülmediği için ağladığını, susamadığı için konuştuğunu, ölmediği için yaşadığını öğretti... BOB MARLEY
tatlı çiçek Üye 20 Şbt 2013 #4,665 Ağlarken bile "yok bi şey" diyebilen bi insanı nasıl üzmeye kıyabiliyorsun anlamıyorum...
tatlı çiçek Üye 20 Şbt 2013 #4,667 ''İnsanları birbirine kopmaz bağlarla sıkıca bağlayan, anlaşmalardan çok iyi niyet, sözlerden çok içtenlikli bir sevgidir.'' » » Thomas MORE, Utopia
''İnsanları birbirine kopmaz bağlarla sıkıca bağlayan, anlaşmalardan çok iyi niyet, sözlerden çok içtenlikli bir sevgidir.'' » » Thomas MORE, Utopia
tatlı çiçek Üye 20 Şbt 2013 #4,668 bazı şeyler istemsiz olur, öksürmek , hapşırmak , esnemek, ya da ne biliyim özlemek gibi...
Esr3 Özel Üye Özel üye 20 Şbt 2013 #4,669 Beden yorgunluğunu iyi bir uyku alıveriyor da , Gönül yorgunu, uyurken de yorgun… - Serdar Tuncer
tatlı çiçek Üye 20 Şbt 2013 #4,670 kopan bir düğüme sımsıkı bir düğüm atarsanız ipinen sağlam yeri artık bu düğümdür. ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta o düğümdür .....
kopan bir düğüme sımsıkı bir düğüm atarsanız ipinen sağlam yeri artık bu düğümdür. ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta o düğümdür .....