HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 20 Şbt 2013 #4,681 Ey cahil ! Sen de bir gönül ele geçirmeğe bak. Sevgiliye bir mahfe hazırla. İcabında kendini feda et. İcabında onu elinde tut. Niyâz tuzağını kurup , nâzı yakala.
Ey cahil ! Sen de bir gönül ele geçirmeğe bak. Sevgiliye bir mahfe hazırla. İcabında kendini feda et. İcabında onu elinde tut. Niyâz tuzağını kurup , nâzı yakala.
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Şbt 2013 #4,682 ... Kinim kendime Susuşum sana Küsüşüm tüm dünyaya Üstü kalsın ihanetimin Gel desen gelecektim Kahraman Tazeoğlu
... Kinim kendime Susuşum sana Küsüşüm tüm dünyaya Üstü kalsın ihanetimin Gel desen gelecektim Kahraman Tazeoğlu
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Şbt 2013 #4,683 ... Ben hiç mutluluktan delirmedim ama; Delirmekten mutluluğu aşkta öğrendim. Kahraman Tazeoğlu
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Şbt 2013 #4,684 ... Hadi git şimdi Git ki gözlerine ayrılık değmesin... Kahraman Tazeoğlu
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Şbt 2013 #4,685 ... Yorgunum üstelik parasızım, pasaportsuzum. Yaşamak yalnızlık üzerine söylenmiş bir şarkıdır. Yalnızlığım bir şarkı oluyor gittiğim her yerde Gittiğim her yerde ayak izlerin oluyor. Ben kimsenin herşeyi olamıyorum Kahraman Tazeoğlu
... Yorgunum üstelik parasızım, pasaportsuzum. Yaşamak yalnızlık üzerine söylenmiş bir şarkıdır. Yalnızlığım bir şarkı oluyor gittiğim her yerde Gittiğim her yerde ayak izlerin oluyor. Ben kimsenin herşeyi olamıyorum Kahraman Tazeoğlu
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Şbt 2013 #4,686 Ne vakit düşünsem gelecek beklentisini... Yapışkan geçmişim döve döve içeri alıyor beni... Kahraman Tazeoğlu
Ne vakit düşünsem gelecek beklentisini... Yapışkan geçmişim döve döve içeri alıyor beni... Kahraman Tazeoğlu
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Şbt 2013 #4,687 Gel, dedim, o zaman! sesim fısıltı gürültüsünde. Gel.. Durdu! Hayır, dedi, GELİRSEM BİTER AŞK ! Kahraman Tazeoğlu
Gel, dedim, o zaman! sesim fısıltı gürültüsünde. Gel.. Durdu! Hayır, dedi, GELİRSEM BİTER AŞK ! Kahraman Tazeoğlu
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Şbt 2013 #4,688 Git dedim ! Git ! Sen kalınca genişliyor bu dünya ve kayboluyorum uçsuz bucaksızlığında ! Hayır, dedi, sertçe! Gidersem, kahraman olurum! Kalırsam, senin! Kahraman Tazeoğlu
Git dedim ! Git ! Sen kalınca genişliyor bu dünya ve kayboluyorum uçsuz bucaksızlığında ! Hayır, dedi, sertçe! Gidersem, kahraman olurum! Kalırsam, senin! Kahraman Tazeoğlu
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Şbt 2013 #4,689 ... Ahh neydi ki suçum Gençliğimi ve terketmelerini kayırmaktan başka Alıp başını gidiyorsun benden Hemen gitme Kahraman Tazeoğlu
... Ahh neydi ki suçum Gençliğimi ve terketmelerini kayırmaktan başka Alıp başını gidiyorsun benden Hemen gitme Kahraman Tazeoğlu
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 20 Şbt 2013 #4,690 Göz öyle bir hİssedir ki, Ruh bu alemi o pencereden seyreder....