HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 28 Şbt 2013 #4,851 Dağları delmiyorum, inmek istiyorum oralardan. hepiniz gibi aynada saçlarımı taramak, ''günaydın'' der gibi sokağa fırlamak ve şarkı söylemek istiyorum sana.
Dağları delmiyorum, inmek istiyorum oralardan. hepiniz gibi aynada saçlarımı taramak, ''günaydın'' der gibi sokağa fırlamak ve şarkı söylemek istiyorum sana.
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 28 Şbt 2013 #4,852 Adına Aşk diyorlar, gelecek diyorlar... bana yetmiyor. her şarkımda sana bir adım daha yaklaşmak istiyorum.
Adına Aşk diyorlar, gelecek diyorlar... bana yetmiyor. her şarkımda sana bir adım daha yaklaşmak istiyorum.
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 28 Şbt 2013 #4,853 Gelincikler gibi bir mevsim değil, dört iklim, köşe bucak Kim ne derse desin geri dönecek yerim yok, bir kentin ortasında çığlık çığlığa bağırarak tek başına kalsam da Yine seviyorum seni Bu bir suç duyurusudur, kendimi ihbar ediyorum...
Gelincikler gibi bir mevsim değil, dört iklim, köşe bucak Kim ne derse desin geri dönecek yerim yok, bir kentin ortasında çığlık çığlığa bağırarak tek başına kalsam da Yine seviyorum seni Bu bir suç duyurusudur, kendimi ihbar ediyorum...
felsefe_mi ...!... Özel üye 1 Mrt 2013 #4,854 Bir bakıyorsun hayatta yapmam dediğin şeyin başrolündesin!
felsefe_mi ...!... Özel üye 1 Mrt 2013 #4,855 "Tek başına mutsuz olmak, biriyle mutsuz olmaktan iyidir." (Marilyn Monroe)
felsefe_mi ...!... Özel üye 1 Mrt 2013 #4,856 Sonralar öldürür her şeyi. Anı öldürür en çok. Sonrası için yaşayanlar, bugünlerini sıkıntılarla harap ederler.
Sonralar öldürür her şeyi. Anı öldürür en çok. Sonrası için yaşayanlar, bugünlerini sıkıntılarla harap ederler.
Esr3 Özel Üye Özel üye 1 Mrt 2013 #4,857 Öyle zor bir zaman içinde Bir ağır kelime bende Girmedi mühürlü kalbe Bana nuh’un sabrı düştü Anlatamadım kimseye Bana bugün sabır düştü
Öyle zor bir zaman içinde Bir ağır kelime bende Girmedi mühürlü kalbe Bana nuh’un sabrı düştü Anlatamadım kimseye Bana bugün sabır düştü
felsefe_mi ...!... Özel üye 1 Mrt 2013 #4,858 Bir ilişkiye başlarken büyük yeminler etme! Şöyle biraz vakit geçsin, dinginleşsin gönüller. Yoksa bir gün tutamadın diye çarpılıp kalacaksın.
Bir ilişkiye başlarken büyük yeminler etme! Şöyle biraz vakit geçsin, dinginleşsin gönüller. Yoksa bir gün tutamadın diye çarpılıp kalacaksın.
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Mrt 2013 #4,859 Buda benden .. Kimseye hissettiğimden fazlasını söylemem ve kimseye verebileceğimden fazlasını vadetmem etmem... ( Rüzgar )
Buda benden .. Kimseye hissettiğimden fazlasını söylemem ve kimseye verebileceğimden fazlasını vadetmem etmem... ( Rüzgar )
Esr3 Özel Üye Özel üye 1 Mrt 2013 #4,860 Ben hazırdım tamamlamaya yarım kalmış ne varsa. Ama... Ama ne ben gururumu çiğneyebildim Ne sen “Pişmanım” diyebildin. Şimdi bana yüreğinin kapılarını ardına kadar açsan ne çıkar; senin arka bahçeni öğrendim ben. Kahraman Tazeoğlu
Ben hazırdım tamamlamaya yarım kalmış ne varsa. Ama... Ama ne ben gururumu çiğneyebildim Ne sen “Pişmanım” diyebildin. Şimdi bana yüreğinin kapılarını ardına kadar açsan ne çıkar; senin arka bahçeni öğrendim ben. Kahraman Tazeoğlu