P Papatya V.I.P V.I.P 26 Şbt 2013 #4,831 Boğazlarımızda hıçkırıkları düğümleyecek kadar, Dar yakası ömrümüzün...
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Şbt 2013 #4,832 Bu Meryem orucu hangi beşerin vahyinden düştü dile henna, biz dersem çık, ben dersem korkarım aklım çıkacak sensizlikten!
Bu Meryem orucu hangi beşerin vahyinden düştü dile henna, biz dersem çık, ben dersem korkarım aklım çıkacak sensizlikten!
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Şbt 2013 #4,833 Dağıldık yine henna , topla hüznümü, ayrılık işkillenmesin!
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 26 Şbt 2013 #4,834 Her insan huzur verir. Kimileri gelince, kimileri gidince.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 26 Şbt 2013 #4,835 Bir ömürlük mutluk arzusunu bir güne sığdırmak zorunda kalıyor insan...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 26 Şbt 2013 #4,836 Başladığım gibi bırakmayı'da bilirim (sigaram) değilsin'ki.!..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 26 Şbt 2013 #4,837 Kadın olsun erkek olsun insanların en büyük hatası kendi kalbinde beyninde olanları başkasında oldugunu sanmalardır...
Kadın olsun erkek olsun insanların en büyük hatası kendi kalbinde beyninde olanları başkasında oldugunu sanmalardır...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 26 Şbt 2013 #4,838 Dllin susar, aklın susar mantığın susarda yüreğini susturamazsın...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 26 Şbt 2013 #4,839 Bana balık verme, balık tutmayı öğret. (Çin Atasözü) Bana balık ver, rakıyı tazele, buz da bitmiş. (Türk Atasözü)
Bana balık verme, balık tutmayı öğret. (Çin Atasözü) Bana balık ver, rakıyı tazele, buz da bitmiş. (Türk Atasözü)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Şbt 2013 #4,840 Herkese yetişmeye çalışırken kendime kısa kalıyorum bazen...