yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Mrt 2013 #4,881 Acaba beni seviyor mu?.. diye merak etmeyin. Sevseydi merak etmezdiniz...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Mrt 2013 #4,882 Elimdeki tesbih imamesi gibisin eyy yar itsende sana gelirim çeksende......
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 2 Mrt 2013 #4,883 Neden sevgilin yok , Aşka inanmıyor musun yoksa..? ? Diyen arkadaşa ; '' İçkiyide severim ama yanımda şişe taşımıyorum '' dedim afalladı
Neden sevgilin yok , Aşka inanmıyor musun yoksa..? ? Diyen arkadaşa ; '' İçkiyide severim ama yanımda şişe taşımıyorum '' dedim afalladı
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 3 Mrt 2013 #4,884 "Ben asırlar sonra hatırlanmak için böyle sevdim ! Sen üzerine alınma..!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Mrt 2013 #4,885 Bir durgun sudayız, konuşsak da; Kuş uçmuyor içimizdeki ormanda…
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Mrt 2013 #4,886 Eros kesin Çinli, bu kalitesiz aşkların başka açıklaması olamaz.
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Mrt 2013 #4,887 Bazen terk edip gidebilmeli bu şehri kendi çaresizliğinde. Bazen inceldiği yerden kopmalı hayat... Kahraman Tazeoğlu
Bazen terk edip gidebilmeli bu şehri kendi çaresizliğinde. Bazen inceldiği yerden kopmalı hayat... Kahraman Tazeoğlu
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Mrt 2013 #4,888 "Biraz sabır, küçük çocuk, biraz sabır. Ama, Allahın koyduğu yerde, Yıldızlar daima yalnızdır." / Behçet Necatigil.
"Biraz sabır, küçük çocuk, biraz sabır. Ama, Allahın koyduğu yerde, Yıldızlar daima yalnızdır." / Behçet Necatigil.
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Mrt 2013 #4,889 Ağaçlar insanlar gibidir ve birbirlerinin dostluğundan keyif alırlar. Yalnızca birkaçı sever yalnızlığı.
Ağaçlar insanlar gibidir ve birbirlerinin dostluğundan keyif alırlar. Yalnızca birkaçı sever yalnızlığı.
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Mrt 2013 #4,890 Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en çok o dayanır. Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği erkeğin boş çıkmasıdır.
Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en çok o dayanır. Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği erkeğin boş çıkmasıdır.