P Papatya V.I.P V.I.P 3 Mrt 2013 #4,891 Bir kadının canı yandığında, bir erkeğin başı belaya girmek üzeredir.
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Mrt 2013 #4,892 Hayat öyle oyunlar oynuyor ki, nereye tutunsam düşüyorum. Tam da palyaçonun dediği gibi, ağlayamadığımdan gülüyorum.
Hayat öyle oyunlar oynuyor ki, nereye tutunsam düşüyorum. Tam da palyaçonun dediği gibi, ağlayamadığımdan gülüyorum.
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Mrt 2013 #4,893 Ben 4 kişiyim: 1 ben, 2 içimdeki, 3 aynadaki, 4 kalbimdeki. Ben'i geç, içimdeki zaten deli, kır aynadakini. Ya kalbimdeki?
Ben 4 kişiyim: 1 ben, 2 içimdeki, 3 aynadaki, 4 kalbimdeki. Ben'i geç, içimdeki zaten deli, kır aynadakini. Ya kalbimdeki?
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Mrt 2013 #4,894 Neden mutsuzsun? Dedi. Mutsuz değil, beceriksizim dedim. Sizin gibi, mutlu olduğumu sanmayı beceremiyorum. Hepsi bu.
Neden mutsuzsun? Dedi. Mutsuz değil, beceriksizim dedim. Sizin gibi, mutlu olduğumu sanmayı beceremiyorum. Hepsi bu.
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Mrt 2013 #4,895 Terkeden kişi, kendinin asla terkedilmeyeceğine inanan insandır. Heykelini dikmeye ise gerek yoktur, çünkü o zaten taştandır..
Terkeden kişi, kendinin asla terkedilmeyeceğine inanan insandır. Heykelini dikmeye ise gerek yoktur, çünkü o zaten taştandır..
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Mrt 2013 #4,896 Makyajın amacı, güzelliği göstermektir; ama çok makyajın amacı, yüzünü gizlemektir.
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Mrt 2013 #4,897 Fark, birileri farklı olmaya çalışırken, kendin olmaktır hayatta. Bil ki seçici olmamak, geçici olmaya mahkum kalmaktır aslında.
Fark, birileri farklı olmaya çalışırken, kendin olmaktır hayatta. Bil ki seçici olmamak, geçici olmaya mahkum kalmaktır aslında.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Mrt 2013 #4,898 Bu aralar ellerim hep üşür benim Doktor 'kansızlık' der, ben 'onsuzluk' derim.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Mrt 2013 #4,899 Bazı kelimeler soguk, bazı insanlar uzak bazı şeyler hayal işte...........
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Mrt 2013 #4,900 Şimdiye kadar çok zaman harcadım şimdi zaman beni harcıyor...