jeriko Özel Üye Özel üye 27 Mrt 2009 #161 Evdekalmış bugün çok şanlısın valla internetim o kadar kötüki.Ama yinede senden daha çok cevap yazıyorum.Evde kalmışlığına şaşmamalı hem pinti hem çirkin hemde tembel.
Evdekalmış bugün çok şanlısın valla internetim o kadar kötüki.Ama yinede senden daha çok cevap yazıyorum.Evde kalmışlığına şaşmamalı hem pinti hem çirkin hemde tembel.
sorumsuz Forum Onuru 27 Mrt 2009 #162 hehe ben evde kalmam korkama dedecim dede artık bi ayagın çukurda artık
arzum Forum Tutkunu 27 Mrt 2009 #166 Schweppes dediki: Evet farkettim ki bitek ben eksiğim Genişletmek için tıklayın... Kızım aman sen burnunu sokma az önce bende soktumda suratıma kapattılar kapıları öle dalmışlarkiii görmüyolar bile
Schweppes dediki: Evet farkettim ki bitek ben eksiğim Genişletmek için tıklayın... Kızım aman sen burnunu sokma az önce bende soktumda suratıma kapattılar kapıları öle dalmışlarkiii görmüyolar bile
sorumsuz Forum Onuru 27 Mrt 2009 #169 arzum dediki: Kızım aman sen burnunu sokma az önce bende soktumda suratıma kapattılar kapıları öle dalmışlarkiii görmüyolar bile Genişletmek için tıklayın... anne neden böyle yapıyosun yahuuuu ben sana kapıları hiç yüzüne kapatırmıyım aşkolsun kızını koru koru ohh
arzum dediki: Kızım aman sen burnunu sokma az önce bende soktumda suratıma kapattılar kapıları öle dalmışlarkiii görmüyolar bile Genişletmek için tıklayın... anne neden böyle yapıyosun yahuuuu ben sana kapıları hiç yüzüne kapatırmıyım aşkolsun kızını koru koru ohh
sorumsuz Forum Onuru 27 Mrt 2009 #170 Schweppes dediki: yooo benim taliibm çok walla elimi salalsam ellisi Genişletmek için tıklayın... hadi salla bakalım bizde görelim garip kendini öyle avutuyo vah yazık
Schweppes dediki: yooo benim taliibm çok walla elimi salalsam ellisi Genişletmek için tıklayın... hadi salla bakalım bizde görelim garip kendini öyle avutuyo vah yazık