Demekki gözden sonra senin birde psikolağa gitmen gerekiyor.Ne yapalım kıyacağız paraya gönderecez.Bende sana Evdekalmış derim o zaman.Adın çıkar.Bak kulağada hoş geliyor Hatta dur birmaceranı anlatayım. Evdekalmış'ı bir gün markete göndermiştik.Karşısına 60 yaşında bir yaşlı dişleri dökülmüş bir adam çıkmış.Önüne diz çökmüş prensim benim seni karşıma çıkarana şükürler olsun diye adama saldırmış adamcağız tabii kalpten gitmiş Evdekalmışı görünce.
Artık dışarıda salamaz olduk.Değilmi Evdekalmış.
Demekki gözden sonra senin birde psikolağa gitmen gerekiyor.Ne yapalım kıyacağız paraya gönderecez.Bende sana Evdekalmış derim o zaman.Adın çıkar.Bak kulağada hoş geliyor Hatta dur birmaceranı anlatayım. Evdekalmış'ı bir gün markete göndermiştik.Karşısına 60 yaşında bir yaşlı dişleri dökülmüş bir adam çıkmış.Önüne diz çökmüş prensim benim seni karşıma çıkarana şükürler olsun diye adama saldırmış adamcağız tabii kalpten gitmiş Evdekalmışı görünce. Artık dışarıda salamaz olduk.Değilmi Evdekalmış.
hıh sen pinti birisindirnasıl gönderecen beni hem benim psikologa gitmeme gerek yok dedecim saol hem ben evde kalmadım bikere yasımda küçük bu dedem varya herkezi bastonla kovalıyo ah ah herkez dedemden şikayetci