d€T_sanA Üye 27 Mrt 2009 #71 jeriko dedende bugün var yarın yine var... ondan kurtulamayız kolay kolay... hem ben sana bişi deyimmi sorumsuz, bu deden kefenine cep bile diktirmiş
jeriko dedende bugün var yarın yine var... ondan kurtulamayız kolay kolay... hem ben sana bişi deyimmi sorumsuz, bu deden kefenine cep bile diktirmiş
sorumsuz Forum Onuru 27 Mrt 2009 #72 hehe dede iyice yaşlanmısın yahu (ya dede sendemi yahuya alıştın bende yahu demeden duramıyorum )
sorumsuz Forum Onuru 27 Mrt 2009 #74 anommmm dede neden kefene cep diktiriyon yahu öbür dünyayayı paraları götürecen bize ver sevabınaben görünmez biriyim
anommmm dede neden kefene cep diktiriyon yahu öbür dünyayayı paraları götürecen bize ver sevabınaben görünmez biriyim
jeriko Özel Üye Özel üye 27 Mrt 2009 #76 Sen niye görünmüyrsun bakiyim hem.Yoksa gözlüklerim yok diye mi göremiyorum.Detsana amca onda olabilir mi
Sen niye görünmüyrsun bakiyim hem.Yoksa gözlüklerim yok diye mi göremiyorum.Detsana amca onda olabilir mi
d€T_sanA Üye 27 Mrt 2009 #77 hadi kutla bu zafer bizim...bak şimdi çekilme ve sinme faslı başladı O yazsın bir kenara sen merak etme sorumsuz... gözlükleri kırık onun nasılolsa hem unutur hemde okuyamaz
hadi kutla bu zafer bizim...bak şimdi çekilme ve sinme faslı başladı O yazsın bir kenara sen merak etme sorumsuz... gözlükleri kırık onun nasılolsa hem unutur hemde okuyamaz
arzum Forum Tutkunu 27 Mrt 2009 #80 noliiii burda bakem bi annen eksinti kadro tamamlandı kızım bak bende geldim