d€T_sanA Üye 27 Mrt 2009 #92 jeriko dediki: Smyy ciddi söylüyorum ama cinsiyet şeklinin yarısı görünmüyor. Genişletmek için tıklayın... yav bal gibide gözüküyor işte.. kırk kere görmüyon dedik..cidden kör oldun
jeriko dediki: Smyy ciddi söylüyorum ama cinsiyet şeklinin yarısı görünmüyor. Genişletmek için tıklayın... yav bal gibide gözüküyor işte.. kırk kere görmüyon dedik..cidden kör oldun
jeriko Özel Üye Özel üye 27 Mrt 2009 #93 Sen o kadar resim ekledin aleyhimizde bunlar beni yaralamadı ama daha dün tanıdığın birisine sattın beni
Sen o kadar resim ekledin aleyhimizde bunlar beni yaralamadı ama daha dün tanıdığın birisine sattın beni
sorumsuz Forum Onuru 27 Mrt 2009 #95 oy oyy dede seni hiç satarmıyım yahu sen benim biricik dedemmmmm
jeriko Özel Üye Özel üye 27 Mrt 2009 #97 Tamam bundan sonra smyy ben senin abin olmayacağım başkalarının abisi olacağım.
jeriko Özel Üye Özel üye 27 Mrt 2009 #99 Benim senin gibi evde kalmış torunum olamaz sende benden bir kaç yaş küçüksündür
d€T_sanA Üye 27 Mrt 2009 #100 ba ba ba taktiği değiştirdi,duygu sömürüsüne başladı deden dede bu arada kaynattığın yağlar kıvama geldi.. bunları kaleden aşağı dökeceğimize patates kızartsak içinde olmazmı
ba ba ba taktiği değiştirdi,duygu sömürüsüne başladı deden dede bu arada kaynattığın yağlar kıvama geldi.. bunları kaleden aşağı dökeceğimize patates kızartsak içinde olmazmı