CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 2 Ksm 2021 #1 Bu kez format değiştirip @violeta 'nın yaratıcı önerisiyle kamyon arkası sözlere giriş yaptık Bakalım aşağıdaki sözcük ve harf dizilimi verilen kamyon arkası sözü bulabilecek misiniz? □□□□□□ □□□□□□□ □□□ □□□□□□ □□□ Başarılar...
Bu kez format değiştirip @violeta 'nın yaratıcı önerisiyle kamyon arkası sözlere giriş yaptık Bakalım aşağıdaki sözcük ve harf dizilimi verilen kamyon arkası sözü bulabilecek misiniz? □□□□□□ □□□□□□□ □□□ □□□□□□ □□□ Başarılar...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 3 Ksm 2021 #21 Ahaha sıra bende K harfi alabilir miyim Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 3 Ksm 2021 #22 2 tane var □□kt□□ □□□□□□m □m□ □□st□m ç□k Upvote 0 Downvote
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 3 Ksm 2021 #23 İlk kelime tamam galiba ikinci kelimeyi de çözersem cevap veriyorum Ş harfi lutfen Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 3 Ksm 2021 #29 1 tane var □□kt□r □□□□□□m □m□ □□st□m ç□k Upvote 0 Downvote
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 3 Ksm 2021 #30 Gitti ilk kelime ben oraya başka birşey tahmin etmiştim Z harfi lütfen Upvote 0 Downvote