CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 2 Ksm 2021 #1 Bu kez format değiştirip @violeta 'nın yaratıcı önerisiyle kamyon arkası sözlere giriş yaptık Bakalım aşağıdaki sözcük ve harf dizilimi verilen kamyon arkası sözü bulabilecek misiniz? □□□□□□ □□□□□□□ □□□ □□□□□□ □□□ Başarılar...
Bu kez format değiştirip @violeta 'nın yaratıcı önerisiyle kamyon arkası sözlere giriş yaptık Bakalım aşağıdaki sözcük ve harf dizilimi verilen kamyon arkası sözü bulabilecek misiniz? □□□□□□ □□□□□□□ □□□ □□□□□□ □□□ Başarılar...
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 3 Ksm 2021 #31 nazenin dediki: Gitti ilk kelime ben oraya başka birşey tahmin etmiştim Z harfi lütfen Genişletmek için tıklayın... Maalesef Upvote 0 Downvote
nazenin dediki: Gitti ilk kelime ben oraya başka birşey tahmin etmiştim Z harfi lütfen Genişletmek için tıklayın... Maalesef
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 3 Ksm 2021 #32 @YoRuMSuZ var mı bir tahminin gelmişken de bir harf istersin değil mi Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ksm 2021 #33 Sanki bu oyunda kobay rolü verildi bana gibi geldi ya Ğ olsun Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 3 Ksm 2021 #34 V olsun bakalim Upvote 0 Downvote
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 3 Ksm 2021 #35 YoRuMSuZ dediki: Sanki bu oyunda kobay rolü verildi bana gibi geldi ya Ğ olsun Genişletmek için tıklayın... Hayır oyun arkadaşı arıyordum seni seçtim Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Sanki bu oyunda kobay rolü verildi bana gibi geldi ya Ğ olsun Genişletmek için tıklayın... Hayır oyun arkadaşı arıyordum seni seçtim
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 3 Ksm 2021 #36 YoRuMSuZ dediki: Sanki bu oyunda kobay rolü verildi bana gibi geldi ya Ğ olsun Genişletmek için tıklayın... 1 tane var □□kt□r □□ğ□□□m □m□ □□st□m ç□k yesim434 dediki: V olsun bakalim Genişletmek için tıklayın... Maalesef Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Sanki bu oyunda kobay rolü verildi bana gibi geldi ya Ğ olsun Genişletmek için tıklayın... 1 tane var □□kt□r □□ğ□□□m □m□ □□st□m ç□k yesim434 dediki: V olsun bakalim Genişletmek için tıklayın... Maalesef
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ksm 2021 #37 Yaaa bana kumpas mı kuruluyor burada H olsun Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 3 Ksm 2021 #38 1 tane var □□kt□r □□ğ□□□m □m□ h□st□m ç□k Upvote 0 Downvote
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 3 Ksm 2021 #39 Buldum Doktor değilim ama hastam çok Upvote 1 Downvote Çözüm
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ksm 2021 #40 Pes yani sıramı savamıyorum ben joker rolündeyim ama J olsun Upvote 0 Downvote