Bunan emin olabilirsin, yeterki ailenin bir üyesi olma yolunda adım atınız biz daha kocaman adımlarla karşılarız Zaten birkaç gün kalınca bağımlılık yapan bir yerde olduğunu anlaman işten bile değil
Bunan emin olabilirsin, yeterki ailenin bir üyesi olma yolunda adım atınız biz daha kocaman adımlarla karşılarız Zaten birkaç gün kalınca bağımlılık yapan bir yerde olduğunu anlaman işten bile değil
Bağımlılık; rüzgarda savrulan yaprak tanesi Yüreğimi saldım Forum sitenize bakalım kimler ıyı davranıcak kimler kanatacak
Cokmu acıtasyon oldu Günümüz bilgi cağını en iyi şekilde siz değerli oldugunuzu düşündügüm,ama zamanla sizlerinde dostum olacagınızı bildigim için Zevkle bu bağımlılığı kabullenebilirim
ortaokul yıllarının kompozisyon alışkanlıgı kalmış hala Giriş sonuç falan falan
umarım keyifli paylaşımlar yanı sırada hal hatır sorabileceğim dostlar edinirim
çağancan kusura bakma fazlaca gergindim yazını tam olarak okoumamıştım ama şimdi okudum..
güzel anlatımın için kendini burda buldugun için teşekkür ederiz.
forumda kalıca olacağından emin gibi bir şeyim...
cümlelerini çok istikrarlı gördüm..
bizlerle kalıp mutlu olman dileğimle...
çağancan kusura bakma fazlaca gergindim yazını tam olarak okoumamıştım ama şimdi okudum..
güzel anlatımın için kendini burda buldugun için teşekkür ederiz.
forumda kalıca olacağından emin gibi bir şeyim...
cümlelerini çok istikrarlı gördüm..
bizlerle kalıp mutlu olman dileğimle...
Hoşgeldiniz ÇağanCan güzel bir giriş olmuş kelime seçimleriniz ve kullanımınız güzel. Forumumuz bir aile ortamını aratmaz zaten cevap yazan aile ferdlerinin yorumlarındanda anlaşılmıştır. Sizinde bu ailede yer almanıza seviniriz. Renk demişsiniz. Çerez ailesi rengarenktir sizde seçin bir renk Lafı çok uzattım sanırım hemen burada kesiyor ve keyifli forumlar diliyorum.
Not: Sanırım şuan Ankara'dasınız biraz hemşerilik varoldu.