arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 3 Ksm 2012 #34 ÇağanCan dediki: ankaralı oldum 4 ay içinde bende tanıma aşamasındayım Başkentimizi, hoş halk otobüslerini yeni yeni öğreniyorum gizli kahraman ben donkişot olmayı tercih etsem Genişletmek için tıklayın... ankara çok güzeldir,benim en zor ve en güzel günlerim geçti orda onkoloji hastanesiyle kankaydım donkişot o halde seni forumun donkişotu ilan ediyorum
ÇağanCan dediki: ankaralı oldum 4 ay içinde bende tanıma aşamasındayım Başkentimizi, hoş halk otobüslerini yeni yeni öğreniyorum gizli kahraman ben donkişot olmayı tercih etsem Genişletmek için tıklayın... ankara çok güzeldir,benim en zor ve en güzel günlerim geçti orda onkoloji hastanesiyle kankaydım donkişot o halde seni forumun donkişotu ilan ediyorum
Ç ÇağanCan Aktif 4 Ksm 2012 #35 RüzqαrqüŁü dediki: Hoşgeldiniz Can Bey. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim hoş buldum Rüzgargülü
RüzqαrqüŁü dediki: Hoşgeldiniz Can Bey. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim hoş buldum Rüzgargülü
Ç ÇağanCan Aktif 4 Ksm 2012 #36 arz-ı hal dediki: ankara çok güzeldir,benim en zor ve en güzel günlerim geçti orda onkoloji hastanesiyle kankaydım donkişot o halde seni forumun donkişotu ilan ediyorum Genişletmek için tıklayın... Evet Ankara güzel fakat benim yüreğim hala Antalyada peki ben donkişot SEN Onkoloji
arz-ı hal dediki: ankara çok güzeldir,benim en zor ve en güzel günlerim geçti orda onkoloji hastanesiyle kankaydım donkişot o halde seni forumun donkişotu ilan ediyorum Genişletmek için tıklayın... Evet Ankara güzel fakat benim yüreğim hala Antalyada peki ben donkişot SEN Onkoloji
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Ksm 2012 #37 ÇağanCan dediki: Evet Ankara güzel fakat benim yüreğim hala Antalyada peki ben donkişot SEN Onkoloji Genişletmek için tıklayın... benim aklımda,kalbimde ankarada...hatayda var ama en çok ankara..sevmiyorum istanbulu...sevdiklerim olmasa. yok yok onkoloji değil ben delüüüü
ÇağanCan dediki: Evet Ankara güzel fakat benim yüreğim hala Antalyada peki ben donkişot SEN Onkoloji Genişletmek için tıklayın... benim aklımda,kalbimde ankarada...hatayda var ama en çok ankara..sevmiyorum istanbulu...sevdiklerim olmasa. yok yok onkoloji değil ben delüüüü
Ç ÇağanCan Aktif 4 Ksm 2012 #38 arz-ı hal dediki: yok yok onkoloji değil ben delüüüü Genişletmek için tıklayın... yiğit lakabıyla anılır ONKOLOJİ
arz-ı hal dediki: yok yok onkoloji değil ben delüüüü Genişletmek için tıklayın... yiğit lakabıyla anılır ONKOLOJİ
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Ksm 2012 #39 ÇağanCan dediki: yiğit lakabıyla anılır ONKOLOJİ Genişletmek için tıklayın... bak bu konuda haklısın,onkoloji ve yiğitlikte üstüme yoktur
ÇağanCan dediki: yiğit lakabıyla anılır ONKOLOJİ Genişletmek için tıklayın... bak bu konuda haklısın,onkoloji ve yiğitlikte üstüme yoktur
Ç ÇağanCan Aktif 4 Ksm 2012 #40 arz-ı hal dediki: bak bu konuda haklısın,onkoloji ve yiğitlikte üstüme yoktur Genişletmek için tıklayın... Anlaştığımıza sevindim Kişisel rütbene ONKOLOJİ yazarsan sevinirim
arz-ı hal dediki: bak bu konuda haklısın,onkoloji ve yiğitlikte üstüme yoktur Genişletmek için tıklayın... Anlaştığımıza sevindim Kişisel rütbene ONKOLOJİ yazarsan sevinirim