• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Kazandık..Ama aslında Kaybettik..!!

eFSaNe_KaRTaL

| çArŞı |
Özel üye

Mallarımız arttı, keyfimiz azaldı.
Daha büyük evlerde, ama daha küçük ailelerle yaşıyoruz.
Konforumuz arttı ama zamanımız daraldı.
Diplomamız bol ama sağduyumuz az.
Uzmanlar arttı ama sorunlar çoğaldı.
İlaçlar çoğaldı, hastalıklar arttı.
Çok para harcıyoruz Ama az gülüyoruz.
Akşam geç yatıyor, sabah yorgun kalkıyoruz.
Az kitap okuyor, çok televizyon seyrediyoruz.
Çok konuşuyor ama az gönül veriyor ve bol yalan söylüyoruz.
Para kazanmayı öğrendik ama yuva kurmayı beceremedik.
Aya kadar gidip dönmeyi biliyoruz ama komşumuza uğramak için karşı sokağa gidemiyoruz.
Uzaya ulaştık ama kendi iç derinliklerimizden habersiziz.
Havayı temizledik ama ruhları kirlettik.
Atomu parçaladık, önyargılarımızı yıkamadık.
Çok yazıyor ama az gelişiyoruz.
Daha çok plan yapıyor ama daha az sonuç alıyoruz.
Acele etmeyi öğrendik ama sabırlı olmayı asla.
Gelirimiz arttı, karakterimiz zayıfladı.
Tanıdıklar çoğaldı ama dostlar eksildi.
Çabalar arttı ama mutsuzluklar azaldı.
Daha mutlu olmak için somurtarak çalışıyoruz.
Varlığımızı arttırdık ama değerlerimizi yitirdik.
Ve nihayet: Hayata yıllar ekledik, yıllara hayat katamadık..

( aLınTı...)

İnandığım tek bir şey var kanaaatsiz ve aç gözlü bir toplum olduk..Gözümüzü ancak toprak doyurur...

ÖyLe tabi fani işler ama..İnsan ister istemez etkileniyo..Hiçbir şeyden tat alamaz oldum İstanbul da..Sıkılıyorm artık burda..Anlamadım Gitti..:)

ÖyLe tabi fani işler ama..İnsan ister istemez etkileniyo..Hiçbir şeyden tat alamaz oldum İstanbul da..Sıkılıyorm artık burda..Anlamadım Gitti..:)

görmeyenlerin hayran oldugu istanbul banada dar geliyor artık..Küçük sakin doğal teknolojinin bile olmadığı bir yerde yasamak istiyorum..Ama bu sadece hayal...:(

sen bina yalıtımında suyu bilmezsin ben çok iyi bilirim bir damla biryerden sızdımı önünü asla kesemezsin yerinden durdurmalısınki olsun yoksa asla ardı arkası kesilmez

günde bir damla bütün binayı mahveder
bizlerde su gibi olalım efsane tek damla olsakta ne kadar çok şeyi başarabileceğimizi bilelim bilelimki yaptıklarımız ibret i aleme ders olsun başkaları bizi ezsede iyiniyetimizi süistimal etsede biz yolumuzdan dönmeyelim sadece insan olalım insan kalalım insan yetiştirip hayvanları eğitelim

görmeyenlerin hayran oldugu istanbul banada dar geliyor artık..Küçük sakin doğal teknolojinin bile olmadığı bir yerde yasamak istiyorum..Ama bu sadece hayal...:(

Aslında Benim az da olsa bi şansım var..Kurtulabilirm İstanbul dan..Ama Lanet yer Bırakılmıyor öyLe koLay..
Cebur İnandığım gibi yaşıyorm..Ama haLa hiç umudum Yok..

Bunu istanbula bağlamak yanlış bende istanbulluyum ama bıkmadım çünkü akışına kapılmıyorum büyüsüne kapılmıyorum

Geri