• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Kazandık..Ama aslında Kaybettik..!!

Cevrenizdekileri terk etmek değil ki bu..Daha huzurlu bir hayatı seçmek...kaldıki birazda cesur olmak lazım..hayat bir defa yasanıyor çünkü telafisi yok.

eğer erkek olsaydım bunu gerçekleştirmek için ne gerekirse yapardım..küçükte olsa bir şans varsa kaçırmayın derim..

kadınları kesinlikle hafife almam eğer erkek olsaydım sözünüde adının yanında bile görmek istemem kardeşim
daha dün değilmiydi bizler cephede savaşırken size sırtımızı dayamış mühimmatı bekliyorduk ?
hangisi geç geldi ?
evlatlarınızın sıcak sırtından çıkarıp kazakları topa tüfeğe sarmadınızmı ?
siz değilmiydimiz 3 kardeşin 3 üde ağrıda şehit olduğunda çoluk çocuğuna ağaç yapraklarından ev yapan ve orada büyüten ( ben o ninenin torunuyum )

sizlerki çabanızla istabulu aldınız istanbuluda istediğiniz gibi yapmak size düşer :)

Bende İstanbul'dayım evet İstanbul'u seviyorum, tarihini seviyorum
Ama İstanbul'un yaşantısını ve gece hayatını değil..
Birbirine karıştırmamak lazım..

Evet telafisi yok işte mesele bu...Daha huzurlu olmam için sevdikleriminde yanımda olması lazım..Ailemin arkadaşlarımın..vs.
Yeni bi hayata başlamak Sıfırdan..Kafam Karışık bu ara..:)

kadınları kesinlikle hafife almam eğer erkek olsaydım sözünüde adının yanında bile görmek istemem kardeşim
daha dün değilmiydi bizler cephede savaşırken size sırtımızı dayamış mühimmatı bekliyorduk ?
hangisi geç geldi ?
evlatlarınızın sıcak sırtından çıkarıp kazakları topa tüfeğe sarmadınızmı ?
siz değilmiydimiz 3 kardeşin 3 üde ağrıda şehit olduğunda çoluk çocuğuna ağaç yapraklarından ev yapan ve orada büyüten ( ben o ninenin torunuyum )

sizlerki çabanızla istabulu aldınız istanbuluda istediğiniz gibi yapmak size düşer :)

bu dediklerinin hepsi çok doğru ama takdir edersinki genç bir bayanın aklına her estiğini yapması çok zor.Yapsa bile sonuçları bedeli ağır olabilir.Benim aile yapım yetiştirilme şartlarımda buna müsait değil malesef...

zaman herşeye ilaçtır belki biz görmeyiz ama yetiştirdiklerimiz görecektir olanı biteni
ben hiç korkmuyor çekinmiyorum inanmayan avatarıma baksın
gittiğim heryer benim
herşeyi değiştirmek benim elimde
geleceğe bıraktığım emanet
haklarını haklarımı haklarımızı sonuna kadar savunacak
ve inanın herşey çok güzel olacak
( yine şiir gibmi oldu ne )

Evet telafisi yok işte mesele bu...Daha huzurlu olmam için sevdikleriminde yanımda olması lazım..Ailemin arkadaşlarımın..vs.
Yeni bi hayata başlamak Sıfırdan..Kafam Karışık bu ara..:)

o zaman bakış açınızı değiştirin..Güzel bakmayı ve elinizdekilerden keyif almaya çalışın.. güzel bakan güzel görür güzel gören hayatından lezzet alır...

Biz, bize olanların farkındayız.. Ama ya farkında olmayanlar..
Esas sorun burda işte..
Yoksa nerede olduğumuzun önemi yok..
Kim olduğumuzun önemi var..

Geri