• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Kazandık..Ama aslında Kaybettik..!!

o zaman bakış açınızı değiştirin..Güzel bakmayı ve elinizdekilerden keyif almaya çalışın.. güzel bakan güzel görür güzel gören hayatından lezzet alır...

Bakış açımı inandıklarım belirler..Değişmez bu saatten sonra sanırım..Arkada bıraktıklarımı da düşünmem lazım..Ben keyif alırım bi şekilde ama gözüm arkada kalmaması lazım..

zeyno hocam taşı gediğine koydu :D
Heralde yani :D
öyle değil mi ama kimiz biz önce onu düşünmemiz lazım :)
bu topraklarda rahatça yaşayabiliyorsak halimize şükredip Atalarımızın bize olan emanetine sahip çıkmamız lazım
kim olduğumuzu ve bu güzel topraklarda yaşayabilme nedenimizi unutarak değil :)
Herkes sözde Vatanseveri Herkes sözde Atatürkçü.. Ama sözde işte..
İcraata gelince herkes kendi bencilliğinde boğulmuş durumda.

bak ben söylemiştim zaman şartları insanı kötüleştiriyor insan arkada bıraktıklarını düşündükçe başkalarının haklarını savunamaz hale geliyor

Bakış açımı inandıklarım belirler..Değişmez bu saatten sonra sanırım..Arkada bıraktıklarımı da düşünmem lazım..Ben keyif alırım bi şekilde ama gözüm arkada kalmaması lazım..

inandığınız değerlerden vazgeçin demiyorumki öyle olursa kendinize olan saygınız kalmaz .Her ikisi bir arada olur mutlaka..ama derseniz ki sitem ne dersen de ben bildiğim yoldan şaşmam orasıda size kalmış ne diyim..:))

GüzeL bi Söz Sanırım..:)
Dokunmatik dünyanın hafıza kartlı insancıkları, sürekli kılıflarını değiştiriyorlar; Ama modelleri hep aynı bilmiyorlar.!

Geri