yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Ock 2012 #11 berenn dediki: Sizinle baş edilmez koç burcu patronum ve ablam hep onlarlayım sabır sabır diyorum... Genişletmek için tıklayın... daha edende olmadı zaten..
berenn dediki: Sizinle baş edilmez koç burcu patronum ve ablam hep onlarlayım sabır sabır diyorum... Genişletmek için tıklayın... daha edende olmadı zaten..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Ock 2012 #12 sitem dediki: daha edende olmadı zaten.. Genişletmek için tıklayın... edemezler tabikim de,bak bakalım bizden zeki burç var mı?
sitem dediki: daha edende olmadı zaten.. Genişletmek için tıklayın... edemezler tabikim de,bak bakalım bizden zeki burç var mı?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Ock 2012 #14 YoRuMSuZ dediki: 2011'den farklı birşeyler var mı varsa okuyacağım Genişletmek için tıklayın... Yanlış yerdesin Balık burcunu okuman lazım
YoRuMSuZ dediki: 2011'den farklı birşeyler var mı varsa okuyacağım Genişletmek için tıklayın... Yanlış yerdesin Balık burcunu okuman lazım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Ock 2012 #16 YoRuMSuZ dediki: 2011'den farklı birşeyler var mı varsa okuyacağım Genişletmek için tıklayın... balıksın demi ayyyy inanmıyorum
YoRuMSuZ dediki: 2011'den farklı birşeyler var mı varsa okuyacağım Genişletmek için tıklayın... balıksın demi ayyyy inanmıyorum
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Ock 2012 #17 sitem dediki: abi sende mi koçsun.. Genişletmek için tıklayın... hayır balıkk
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Ock 2012 #18 arz-ı hal dediki: edemezler tabikim de,bak bakalım bizden zeki burç var mı? Genişletmek için tıklayın... yok dime...
arz-ı hal dediki: edemezler tabikim de,bak bakalım bizden zeki burç var mı? Genişletmek için tıklayın... yok dime...
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Ock 2012 #19 sitem dediki: yok dime... Genişletmek için tıklayın... ben demiyorum tüm astrologlar diyor,her şeyi bilir ama bilmiyormuş gibi davranırlarkadınlarının zekası başka hiç bir burçta yokmuş
sitem dediki: yok dime... Genişletmek için tıklayın... ben demiyorum tüm astrologlar diyor,her şeyi bilir ama bilmiyormuş gibi davranırlarkadınlarının zekası başka hiç bir burçta yokmuş
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Ock 2012 #20 arz-ı hal dediki: ben demiyorum tüm astrologlar diyor,her şeyi bilir ama bilmiyormuş gibi davranırlarkadınlarının zekası başka hiç bir burçta yokmuş Genişletmek için tıklayın... e görünen köyde kılavuz istemez dime..
arz-ı hal dediki: ben demiyorum tüm astrologlar diyor,her şeyi bilir ama bilmiyormuş gibi davranırlarkadınlarının zekası başka hiç bir burçta yokmuş Genişletmek için tıklayın... e görünen köyde kılavuz istemez dime..