arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Ock 2012 #21 sitem dediki: e görünen köyde kılavuz istemez dime.. Genişletmek için tıklayın... ivett ayıptır sülemesi öyleyiz
sitem dediki: e görünen köyde kılavuz istemez dime.. Genişletmek için tıklayın... ivett ayıptır sülemesi öyleyiz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ock 2012 #22 ZeyNoO dediki: Yanlış yerdesin Balık burcunu okuman lazım Genişletmek için tıklayın... Ne alaka sitem dediki: abi sende mi koçsun.. Genişletmek için tıklayın... Değilim canım. arz-ı hal dediki: balıksın demi ayyyy inanmıyorum Genişletmek için tıklayın... Hayır. arz-ı hal dediki: hayır balıkk Genişletmek için tıklayın... Yanılmak biz insanlara göredir
ZeyNoO dediki: Yanlış yerdesin Balık burcunu okuman lazım Genişletmek için tıklayın... Ne alaka sitem dediki: abi sende mi koçsun.. Genişletmek için tıklayın... Değilim canım. arz-ı hal dediki: balıksın demi ayyyy inanmıyorum Genişletmek için tıklayın... Hayır. arz-ı hal dediki: hayır balıkk Genişletmek için tıklayın... Yanılmak biz insanlara göredir
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Ock 2012 #23 çok kötüsün hangi burçsun,boğa o zaman,sen boğa olursun başkası olmazz
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Ock 2012 #24 YoRuMSuZ dediki: Ne alaka Genişletmek için tıklayın... Tamam bişey demiyorum =PP Sen gizemli burçsun