mihrimah turquoise Özel üye 19 Ags 2014 #691 Kız "Kuşadasııı " yazıp fotoğraf atmış ama fotoğraf bildiğin vesikalık, Kuşadası ile ilgili hiçbir şey yok.
Kız "Kuşadasııı " yazıp fotoğraf atmış ama fotoğraf bildiğin vesikalık, Kuşadası ile ilgili hiçbir şey yok.
mihrimah turquoise Özel üye 19 Ags 2014 #692 Bi tane channel parfüm alan da kendini instagramda fashion blogger ilan ediyor
mihrimah turquoise Özel üye 19 Ags 2014 #693 Kız hem instagramını hem twitterını kilitlemiş.ulan avusturya arşüdükü viyanayı bu kadar iyi savunmadı
Kız hem instagramını hem twitterını kilitlemiş.ulan avusturya arşüdükü viyanayı bu kadar iyi savunmadı
mihrimah turquoise Özel üye 19 Ags 2014 #694 Lamaya neden boynun doğru demişler de Deve rahat bırakın onu demiş
mihrimah turquoise Özel üye 19 Ags 2014 #695 Biraz önce bizim kapıcı evin önünde düşen bir bayana '' umarım bişeyiniz yoktur dedi '' kesin bir dizide duydu umarım kelimesini kesin %100
Biraz önce bizim kapıcı evin önünde düşen bir bayana '' umarım bişeyiniz yoktur dedi '' kesin bir dizide duydu umarım kelimesini kesin %100
cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #697 Benim beddualarım bile incedir bilirsin.. İnşallah yeni sevgiline, en romantik anınızda benim adımla seslenirsin.
Benim beddualarım bile incedir bilirsin.. İnşallah yeni sevgiline, en romantik anınızda benim adımla seslenirsin.
cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #698 Sen yanlış anlamışın, yaptığın yardımı iyiliği denize atacaktın twitter'a facebook'a değil, YAPMA
cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #699 Amcacım saçının kılı ağarmış, gelmişin 65 yaşına, Allah'tan sağlık afiyet isteyeceğine "candy crusta" can istiyon, YAPMA
Amcacım saçının kılı ağarmış, gelmişin 65 yaşına, Allah'tan sağlık afiyet isteyeceğine "candy crusta" can istiyon, YAPMA
cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #700 Gelinle damat tamam da, düğün pastası salona girince pastayı niye alkışlıyon, YAPMA