cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #701 Ailen ve sevenlerin "bak bu çocuk sana uymaz" dediğinde dinlemiyon, aynısını gittiğin falcı söyleyince ilişkini anında bitiriyon, YAPMA
Ailen ve sevenlerin "bak bu çocuk sana uymaz" dediğinde dinlemiyon, aynısını gittiğin falcı söyleyince ilişkini anında bitiriyon, YAPMA
cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #702 Oğlum girdiğin tuvaletin her yerine sevdiğin kız için mesajlar yazıyon, o kız cinsiyet değiştirmediği sürece orayı göremeyecek, YAZMA
Oğlum girdiğin tuvaletin her yerine sevdiğin kız için mesajlar yazıyon, o kız cinsiyet değiştirmediği sürece orayı göremeyecek, YAZMA
cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #703 16 yaşında kız "ekleme nişanlım kızar" yazmış, kızım böyle giderse sen 10 ay sonra da "dürtme çocuk uyuyo" yazarsın, YAPMA
16 yaşında kız "ekleme nişanlım kızar" yazmış, kızım böyle giderse sen 10 ay sonra da "dürtme çocuk uyuyo" yazarsın, YAPMA
cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #704 Arkadaşına sevgilisiyle ilişkileri yolundayken "çok yakışıyosunuz" ayrıldığında da ''zaten sana söre değildi'' diyon, YAPMA
Arkadaşına sevgilisiyle ilişkileri yolundayken "çok yakışıyosunuz" ayrıldığında da ''zaten sana söre değildi'' diyon, YAPMA
cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #705 Üst komşunun sana getirdiği aşureyi tatsız tuzsuz bişey olmuş deyip alt kattaki Halil amcaya ezo gelin çorbası diye yutturuyon, YAPMA
Üst komşunun sana getirdiği aşureyi tatsız tuzsuz bişey olmuş deyip alt kattaki Halil amcaya ezo gelin çorbası diye yutturuyon, YAPMA
cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #706 Kız Recep İvedik 4'e gitmiş "yaa çok küfürlü böyle olduğunu bilseydim gitmezdim" diyo, Sanki ilk 3'ünde ilahi okunuyodu, YAPMA
Kız Recep İvedik 4'e gitmiş "yaa çok küfürlü böyle olduğunu bilseydim gitmezdim" diyo, Sanki ilk 3'ünde ilahi okunuyodu, YAPMA
cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #707 Sevgiliyken saçının 1 teli için dünyayı yakarım diyon, evlendikten sonra o saç yemekten çıkarsa kadının dünyasını başına yıkıyon, YAPMA
Sevgiliyken saçının 1 teli için dünyayı yakarım diyon, evlendikten sonra o saç yemekten çıkarsa kadının dünyasını başına yıkıyon, YAPMA
cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #708 150 TL'ye aldığın ayakkabının fiyatını, baban sorunca 75 TL diyon, arkadaş ortamında 300 TL sınırını zorluyon, YAPMA
150 TL'ye aldığın ayakkabının fiyatını, baban sorunca 75 TL diyon, arkadaş ortamında 300 TL sınırını zorluyon, YAPMA
cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #709 İki saat hiç susmadan konuşup herkesi çekiştiriyon, kalkacağına yakın "amaan boş ver dedikodu yapmış olmayalım" diyon, YAPMA
İki saat hiç susmadan konuşup herkesi çekiştiriyon, kalkacağına yakın "amaan boş ver dedikodu yapmış olmayalım" diyon, YAPMA
cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #710 Ah be Google, sorun çıkarmak isteyen alıngan sevgili gibisin. Onu mu demek istedin, bunu mu demek istedin.., YAPMA
Ah be Google, sorun çıkarmak isteyen alıngan sevgili gibisin. Onu mu demek istedin, bunu mu demek istedin.., YAPMA